Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Eurovision 2016 til Danmark?

17:38 - 23. maj 2015

Eurovision 2016 til Danmark? Eurovision, Anti Social Media, Guy Sebastian, Måns Zelmerlöw

Eurovision 2016 til Danmark? Eurovision, Anti Social Media, Guy Sebastian, Måns Zelmerlöw
Nikolaj Koppel, Lise Rønne & Pilou Asbæk skal måske i arbejdstøjet som værter igen.

Selvom Danmark end ikke er at finde i Eurovision finalen, kan vi meget vel blive værter i 2016.

Meget skal gå galt i aften, hvis ikke Sverige løber med trofæet. Bookmakerne har lagt oddsene på bordet, og de taler deres tydelige sprog. Sverige vinder Eurovision 2015 i aften i Wien og næste års fest skal afholdes hinsidan.

Dog er der en chance for at Danmark kan blive værter i 2016. Det kan nemlig ske i det tilfælde at Australien skulle gå hen og vinde. EBU har meldt ud at deltagelsen af Australien er en engangsfornøjelse i forbindelsen med fejringen af 60-års jubilæet for den første konkurrence. Dog har australierne fået lovning på at de kan forsvare deres titel næste år, hvis de skulle ende øverst i tabellen i Vien. Til gengæld er der ingen fare for at vi kommer til at opleve Eurovision finalen næste år midt i morgenkaffen, da EBU har afvist af australierne kan blive værter. Og her kommer Danmark ind i billedet.

I det tilfælde at Guy Sebastian skulle hente sejren down under, skal Australien udvælge et af Eurovision landene til at være medværter for 2016 udgaven. Og Paul Clarke som er i spidsen for den australske delegation der skal sikre at alt løber efter planen i Wien, mener bestemt ikke at Danmark kunne være en uinteressant partner.

- Vi føler, at vi har et specielt bånd til jer, og vi vil bestemt ikke udelukke, at vi ville holde det i Danmark, I skal bare spørge, siger han og fortsætter;

- Jeg ville være meget glad for at tage tilbage til København og holde showet der, selvom i måske har fået nok af det for nu. Men man kunne jo holde det et andet sted end i det store gamle, smukke skibsværft.

I Australien har mange knyttet bånd med Danmark på grund af vores kronprinsesse Mary, der er født og opvokset i Tasmanien.

Underholdningschefen på DR, Jan Lagermand Lundme tager den dog med ro indtil videre:

- Lad dem nu lige vinde først. Jeg er selvfølgelig beæret over, at de har det sådan, men hvis de vinder, er der nok mange lande, der vil byde sig til, men det er da positivt, at de synes, at det kunne være spændende at arbejde sammen med os om showet, siger han. 

I første omgang kommer australierne dog op mod stærk modstand i form af svenske Måns Zelmerlöw, der af mange bookmakere allerede er udråbt som forhåndsvinder.

Se her Australiens bud på en vindermelodi:
 

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?