Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Eva Harlou kvitter X Factor-værtsrolle!

15:51 - 26. jun 2015

Eva Harlou kvitter X Factor-værtsrolle! eva harlou, x factor, dr

Eva Harlou kvitter X Factor-værtsrolle! eva harlou, x factor, dr
Eva Harlou nåede at være vært på 'X Factor' i to sæsoner.

Den smukke værtinde vil fokusere på sin arkitektkarriere.

Eva Harlou er færdig i rollen som 'X Factor'-værtinde.

Det skyldes, at hun ved siden af rollen som spydspids på DR-programmet har en tegnestue, og det er netop en arkitektopgave, der er kommet i vejen for tilbagevenden til showet, når det igen dukker op på skærmen til januar.

"Det er med blødende hjerte, at jeg stopper som X Factor-vært. Jeg elsker X Factor, og jeg har nydt hvert sekund sammen med de dygtigste kolleger, de dejligste deltagere og de sødeste seere," forklarer den 38-årige vært til dr.dk og fortsætter:

"Jeg har fået en meget spændende arkitektopgave, som involverer en del rejseaktiviteter, og den har jeg valgt at prioritere."

Eva Harlou nåede således at være vært på 'X Factor' i to omgange, efter hun i 2013 tog over fra Signe Molde, men rollen som vært har altså betydet nedprioritering af arkitekthvervet.

"Jeg har hele tiden haft mit arkitektfirma ved siden af, men har skruet ned for blusset i de to år, jeg har lavet X Factor. For showet er et fuldtidsjob, lige fra optagelserne begynder i august, til finalen i slutningen af marts," lyder det fra Harlou, som også har et godt råd til sin endnu ukendte efterfølger:

"Man skal huske at nyde det! Det blev jeg selv bedre til at gøre i anden sæson. Bare at stoppe op, kigge rundt og nyde det. For det er en ordentlig mundfuld."

Selv er hun da heller ikke færdig med at lave tv.

"Jeg er slet ikke færdig med tv. Jeg elsker at være vært og lave shows, og det vil jeg selvfølgelig meget gerne fortsætte med!" siger Eva Harlou.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?