Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Evel Knievel sagsøger Kanye

14:30 - 13. dec 2006

Evel Knievel sagsøger Kanye Kanye West, Evel Knievel

Den legendariske daredevil Evel Knievel vil sagsøge Kanye West for at have plagieret sit 'Skycycle'-stunt fra 1974 i hans 'Touch the Sky'-video.

I videoen ser man Kanye West klædt ud som 'Evel Kanyevel'  han kører på den samme motorcykel som Knievel brugte da han forsøgte at springe over en stor kløft i Idaho i 1974. Stuntet gik galt da en faldskærm udløste sig for tidligt, men vovehalsen fik alligevel stjernestatus i Amerika.

Den 68-årige stuntman føler, at Kanye har brugt Knievels brand til at "promovere smuds". Vi kan vel konkludere, at Evel ikke er den store hiphop-fan.

Det "smuds" han referer til, er ingen ringere end den bombastiske Pamela Anderson. I videoen kaster hun sig om armene på Kanye og efter sigende skulle de også have hygget sig off-screen.

Kanye er glad for sin video, men den er ved at udvikle sig til et problembarn for ham. Under MTV-Awards showet i København, sprang en fuld Kanye op til podiet og brokkede sig som et lille barn, da videoen ikke vandt en pris.Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?