Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Evel Knievel sagsøger Kanye

14:30 - 13. dec 2006

Evel Knievel sagsøger Kanye Kanye West, Evel Knievel

Den legendariske daredevil Evel Knievel vil sagsøge Kanye West for at have plagieret sit 'Skycycle'-stunt fra 1974 i hans 'Touch the Sky'-video.

I videoen ser man Kanye West klædt ud som 'Evel Kanyevel'  han kører på den samme motorcykel som Knievel brugte da han forsøgte at springe over en stor kløft i Idaho i 1974. Stuntet gik galt da en faldskærm udløste sig for tidligt, men vovehalsen fik alligevel stjernestatus i Amerika.

Den 68-årige stuntman føler, at Kanye har brugt Knievels brand til at "promovere smuds". Vi kan vel konkludere, at Evel ikke er den store hiphop-fan.

Det "smuds" han referer til, er ingen ringere end den bombastiske Pamela Anderson. I videoen kaster hun sig om armene på Kanye og efter sigende skulle de også have hygget sig off-screen.

Kanye er glad for sin video, men den er ved at udvikle sig til et problembarn for ham. Under MTV-Awards showet i København, sprang en fuld Kanye op til podiet og brokkede sig som et lille barn, da videoen ikke vandt en pris.Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?