Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

F1: Bianchi blev presset ud i ulykke!

15:57 - 14. okt 2014

F1: Bianchi blev presset ud i ulykke! formel 1, jules bianchi

F1: Bianchi blev presset ud i ulykke! formel 1, jules bianchi
Billede taget kort efter Bianchis ulykke på Suzuka-banen.

Tyske Sport Bild afslører nu, at Marussia-teamet bad Jules Bianchi om at trodse de gule flag og holde sin høje fart i situationen, hvor han kørte galt.

Jules Bianchis forfærdelige ulykke under det japanske Grand Prix har forståeligt nok lagt en seriøs dæmper på stemingen i Formel 1-verdenen, og nu er der muligvis grund til endnu flere dystre miner.

Ifølge Ekstra Bladet har det tyske magasin Sport Bild nemlig offentliggjort beviser på, at Bianchis Marussia-team bad franskmanden køre hurtigt, kort før uheldet skete. En kommando, der blev givet til trods for, at der blev flaget med gult på det tidspunkt.

"Bianchi satte ikke farten ned, mens der var gule flag. Over radioen havde Marussia bedt ham om at køre hurtigt for at holde Marcus Ericsson bag sig. Radiomeldingen er blevet optaget," skriver Sport Bild.

Oplysningerne skulle stamme fra inderkredsen i Det Internationale Motorsportsbund (FIA), som indtil nu ellers kun har givet offentligheden få detaljer om den foreløbige analyse af ulykken, der har efterladt Marussia-køreren med svære hjerneskader.

Jules Bianchi har siden ulykken været indlagt på Mie General Hospital i Yokkaichi, og officielle meldinger lyder på, at hans tilstand fortsat er kritisk, men stabil.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?