Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Fail: Se Mariah Careys vilde vokal-kiks!

10:11 - 06. okt 2014

Fail: Se Mariah Careys vilde vokal-kiks! mariah carey

Fail: Se Mariah Careys vilde vokal-kiks! mariah carey
Carey under koncerten i Tokyo.

Det gik ifølge mange af de tilhørende helt galt, da divaen Mariah Carey debuterede med sin nye turné i Tokyo. Hverken vokal eller tekst havde sangerinden styr på.

Hun er ikke mindst kendt for at bevæge sig sikkert rundt i de høje toner, men der var absolut intet overbevisende over pop-divaen Mariah Careys vokal under weekendens koncert i Tokyo.

Det skriver Ekstra Bladet.

Sangerinden var i Japan for at kickstarte sin 'Elusive Chanteuse World Tour', men ifølge mange af de fremmødte levede showet slet ikke op til forventningerne.

Flere blandt publikum valgte at video-dokumentere Careys kiksere, og i de forskellige klip er det tydeligt, hvordan hun skøjter rundt i både vokal og tekst.

Blandt andet måtte den 44-årige sangerinde flere gange helt opgive at ramme de høje toner og overlade sangen til korpigerne.

Trods de kritiske røster, bliver den første koncert på 'Elusive Chanteuse World Tour' ikke så overraskende tolket noget mere positivt i Careys egen lejr. Her meldes der heller ikke om brok fra de tilhørende.

"De kommentarer vi har fået fra fansene har været gode," lyder det fra sangerindens talsperson.

Den ærgerlige turné-start kommer kun få uger efter, at Carey og hendes mand, Nick Cannon, meddelte, at deres ægteskab er slut.Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?