Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Fans sviner Medina efter undertøjs-selfie!

15:43 - 22. aug 2015

Fans sviner Medina efter undertøjs-selfie! Medina

Fans sviner Medina efter undertøjs-selfie! Medina
Skønt eller for meget?

Medina er kommet i modvind på Facebook efter at have uploadet frækt undertøjsbillede.

Danmarks måske største popstjerne Medina har turneret intenst hele sommeren. I går var det sidste stop på turneen. Den koncert blev afholdt i Tivoli Friheden i Aarhus.

Ikke overraskende var Medina glad efter koncerten i Aarhus, som er hendes hjemby. Derfor uploadede hun et letpåklædt billede til Facebook som en tak til hendes mange aarhusianske fans.

Det faldt dog rigtig mange på det sociale medie for brystet.

“Vil du være elsket og berømt så sælg ikke dig selv i undertøj for likes på Facebook,” skriver en Chris Rosenborg Hansen blandt andet til stor glæde for flere hundrede Facebook-brugere.

Andre kommenterer, at Medina – med sin ekstremt veltonede krop – er med til at skabe et uopnåeligt kropsideal for unge piger.

“Hvor er det ærgerligt, at du som forbillede for børn og teenagepiger stiller op i undertøj fuldstændigt unødvendigt og er med til at fremme den opfattelse, at man skal se sådan ud for at være noget værd. De ser op til dig. Tag ansvar,” skriver Maria Wessman.

I alt har flere hundrede kommenteret billedet af den letpåklædte popstjerne, og de fleste af dem raser over undertøjs-selfien. Andre forsvarer dog popstjernen.