Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Far Jan om Kevins vilde udvikling!

11:12 - 14. nov 2014

Far Jan om Kevins vilde udvikling! kevin magnussen, formel 1, jan magnussen

Far Jan om Kevins vilde udvikling! kevin magnussen, formel 1, jan magnussen
Den faderlige opbakning har været der lige fra begyndelsen.

Kun et år i motorsportens kongeklasse har betydet en enorm udvikling for Kevin Magnussen. Det kommer bag på selv hans far, den tidligere racerkører Jan Magnussen.

Ifølge Jan Magnussen har sønnen Kevin i løbet af sit første år etableret sig godt og grundigt i Formel 1, hvor han er blevet en seriøs konkurrent til de andre i feltet.

"Det var fedt at opleve, at der midt i sæsonen skete et skift med Kevin, da han havde fundet sig til rette og begyndte at kæmpe for sin placering," fortæller Jan Magnussen til Ekstra Bladet på et-årsdagen for Kevin Magnussens bekræftelse som McLaren-kører.

"Det kom ret brat, at det pludselig blev hårdt at køre ræs mod Kevin. Han har stor respekt for de andre kørere, men det var en respekt, han brugte på den rigtige måde. Lige på det tidspunkt blev han svær at køre mod, og det var fedt at se," siger den stolte far og fortsætter:

"Han har udviklet sig utroligt meget. At følge ham fra hvor han startede til der, hvor han er nu, har været interessant. Det er utroligt, hvor meget man kan ændre sig på et år."

Ifølge Jan Magnussen formår den 22-årige rookie nu i højere grad at lægge energi og fokus de rigtige steder.

"Han er blevet langt mere selvsikker, og han har vist, at han kan være endnu mere fokuseret på jobbet. Han har kun lige knapt et års erfaring, men jeg kan mærke, at han nu lægger sit fokus og bruger sin energi, hvor det er relevant. Tidligere var det over en bred front, at han lagde sin energi, og det gjorde svært at fokusere på de rigtige ting. Det gør han fantastisk godt nu," siger Jan Magnussen.

Det er stadigvæk et åbent spørgsmål, hvorvidt Kevin får lov at køre videre for McLaren i næste sæson, men det er ikke noget faren spekulerer på.

"Vi forholder os slet ikke til alternativer. Det er Formel 1, det hele handler om," fortæller Jan Magnussen, som i sin tid selv kørte 25 løb i Formel 1 for McLaren og Stewart.

Sæsonens sidste Grand Prix køres i Abu Dhabi den 21-23 november, og du kan følge med live på TV3+ og TV3 SPORT 1.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?