Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Farvel til Anna Nicole Smith

16:06 - 09. feb 2007

Farvel til Anna Nicole Smith Anna Nicole Smith, Hugh Hefner, Playboy, død

EFTER Anna Nicole Smiths tidlige død er venner, bekendte & andet godtfolk væltet ind over hinanden for at udtrykke deres dybe sorg.

Den barmfagre blondines tidligere arbejdsgiver, 'Playboy'-kongen Hugh Hefner, kaldte det et "stort tab for 'Playboy'-familien". Talkshow-værten Larry King var også tidligt ude med følelsesladede udtalelser og udtrykte sine bekymringer for Smiths 4 måneder gamle datter.

Den baby var grund til en længere kamp ved domstolene mellem Anna Nicole Smith og en fotograf ved navn Larry Birkhead, der havde en kort affære med Smith.

Han var overbevist om, at han var far til barnet, mens Smith blev ved med at holde på, at Howard K. Stern - 'Playboy'-modellens kæreste og tidligere advokat - var ophavsmand til den lille baby.

Birkheads advokat fortalte pressen, at "Larry ikke havde det godt," og han at sørgede over eks-kærestens afgang.

Spekulationerne om dødsårsagen dukker frem som svampe på en våd græseng - mange af dem meget urealistiske.

Blondinen havde en medfødt hjertefejl, der - kombineret med et stofmisbrug - højst sandsynligt er grunden til at hun stillede de høje hæle.

Men Howard K. Stern er allerede flere steder blevet udpeget som en pengegrisk bagmand, der har skrevet sig selv i testamentet før hendes død, for at få fingre i den store formue - en formue, der består af millionerne, hun fik gennem et 14 måneder langt ægteskab med en 89-årig milliardær, som afgik ved døden.

Anna Nicole Smith mistede sin 20-årige søn, da han døde af en overdosis på et hospital i Bahamas - Stern blev anklaget for at have givet den unge dreng stofferne.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Daniel Svensson

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?