Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Felix sælger sit luksuriøse hus!

10:08 - 03. jun 2016

Felix sælger sit luksuriøse hus! Felix Smith, hus til salg,

Felix Smith og kæresten Marie har valgt at sætte familiens hus i Bagsværd til salg, da cykelturen til børnenes institutioner i Gentofte er alt for lang.

Vi købte det lidt impulsagtigt. Vi var nærmest de første, der var ude at se det, og vi kunne ikke stå for det, selv om det faktisk ikke lå der, hvor det skulle ligge. Men vi tænkte: Pyt med det, vi tager det og ser, hvad der sker. Nu er der så gået tre år, og det ligger bare alt for langt væk fra den skole, vores unger går i, fortæller den populære tv-vært.

Felix og Maries to børn går i en af de få Rudolfs Steiner-skoler, der ligger på Sjælland og har valgt at flytte nærmere den.

Parret har også sat deres hus til salg, da de har et kolonihavehus, og derfor skal ordne tre have, og ikke kun en, og det er lige i overkanten fortæller Felix

Derfor har de nu valgt at sætte huset til salg for fire millioner kroner

De har endnu ikke besluttet hvor de skal flytte hen når huset er solgt, men Felix forklarer at de tager det hele som det kommer.

Kilde Ekstra Bladet

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/P1BnjC3GHMw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 

 

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?