Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Fernando Alonso: Umuligt at slå Kevin!

10:34 - 13. okt 2014

Fernando Alonso: Umuligt at slå Kevin! formel 1, fernando alonso, kevin magnussen

Fernando Alonso: Umuligt at slå Kevin! formel 1, fernando alonso, kevin magnussen
Kevin på banen under søndagens Grand Prix.

Ferraris Fernando Alonso indrømmer, at der ikke var noget at stille op, da Kevin Magnussen havde overhalet ham i Rusland.

Kevin fik en fantastisk start ved søndagens russiske Grand Prix og endte løbet på en femteplads, hvilket er danskerens bedste resultat siden debuten i Australien.

Han startede ellers som en beskeden nummer 11, men allerede på de første omgange satte han flere verdensmestre på plads.

Kevin Magnussens fornemme præstation i Sochi går naturligvis ikke ubemærket hen — heller ikke blandt konkurrenterne. Det meddeler Ekstra Bladet.

Ferrari-køreren Fernando Alonso var en af de, som i løbet af dagen fik baghjul af det danske stortalent. Spanieren var offer for et fejlslagent pitstop og måtte i den forbindelse acceptere en overhaling af Magnussen.

Alonso kunne herefter intet stille op, og over for Autosport erkender han, at McLaren simpelthen var for stærke på dagen.

"Jeg tror ikke, at det var muligt for at være ærlig. Efter pitstoppet var jeg fanget bag Kevin, og jeg forsøgte at presse på, men han trak let fra," udtalte Fernando Alonso i går og fortsatte:

"Vi havde et lille problem i forbindelse med pitstoppet, som jeg dog ikke tror fik nogen betydning for det endelige resultat, da både Nico og Kevin var hurtigere. Sjettepladsen var, hvad vi fortjente i dag, og vi bliver nødt til at forbedre os."

Trods problemerne i Sochi kunne den spanske stjerne alligevel sikre sig otte point i kampen om VM-titlen, hvor han stadigvæk indtager en sjetteplads.

Kevin Magnussen scorede til gengæld ti point til VM-kontoen og avancerede dermed fra en 12. til en 10. plads.

Næste gang Formel 1-feltet skal kæmpe om point, foregår det på amerikansk jord. Det sker den 2. november, og du kan som sædvanlig følge med live på TV3+.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?