Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Fetterlein: Jeg vil gøre min kroatiske kæreste gravid!

17:14 - 01. aug 2015

Fetterlein: Jeg vil gøre min kroatiske kæreste gravid!  Fetterlein

Fetterlein: Jeg vil gøre min kroatiske kæreste gravid!  Fetterlein
Fetterlein er en heldig mand

Danmarks playboy numero uno har planer om at få barn med sin kæreste Andrea Tolic

Frederik Fetterlein var tidligere damernes ven. Men nu har han fundet en kæreste, som han vil giftes og have barn med. Nemlig kroatiske Andrea Tolic. Det skriver Ekstra Bladet.

“Vi er enige om, at der ikke skal gå lang tid, før vi skal have et barn. Jeg regner med, at Andrea er gravid inden for det kommende år. Jeg vil stadig gerne være ung, når barnet kommer, så jeg kan lege med det. Så nytter det ikke noget, at jeg er 60 år," siger Fetterlein til Ekstra Bladet.

Frederik Fetterlein og Andrea har også planer om at blive gift. Og gæsterne til brylluppet kan se frem til en tur til Balkan.

 “Ja, vi skal giftes i Kroatien. Jeg lod det være op til Andrea at beslutte det, og hendes familie kommer fra Kroatien og har stadig sommerhus der,” siger Fetterlein til Ekstra Bladet.

 “Det bliver på en ø tæt ved Dubrovnik, men vi har endnu ikke helt besluttet os for hvor," siger Fetterlein. Han regner med, at brylluppet kommer til at stå i februar.

 At Fetterlein er endt i et seriøst forhold har også betydet, at den tidligere så flittige gæst i Københavns natteliv har skruet ned for byturene.

 “Ha, ha, jeg får godt nok sms'er, hvor der står, at jeg er blevet en bedstefar. Men det er ikke Andrea, der står i vejen. Jeg er bare gået død på det der med at gå i byen. Det tog mig også 45 år,” forklarer Fetterlein til Ekstra Bladet.

“Jeg gider ikke være træt om morgenen. Jeg var ude for et par uger siden, og det tog mig fire-fem dage at komme oven på igen. Jeg vil hellere fokusere på Andrea og mine børn,” siger Fetterlein, der tidligere var gift med en anden østeuropæer - nemlig modellen Tereza Maxova. 

 Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Daniel Svensson

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?