Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Fie Laursen helt knust og single!

19:30 - 14. mar 2016

Fie Laursen helt knust og single! Fie Laursen, Benjamin, blog

Fie Laursen helt knust og single! Fie Laursen, Benjamin, blog
En knust Fie efter bruddet med Benjamin

”Vi har haft 2 hårde døgn, med tårer og diskussioner, hvor vi er kommet frem til at vi har valgt at gå fra hinanden” skriver en ulykkelig Fie på sin blog.

”Det er med tårer i øjnene, at jeg må fortælle, at B og jeg har slået op. Han var, hvad jeg troede var mit livs kærlighed. Vi havde fået hus sammen, mistet et barn sammen og kæmpede for at få et barn sammen. Vi boede sammen, havde planer og drømme sammen.”

Fie fortæller at en person hun holdt meget af, ikke følte hun og Benjamin skulle være sammen, og valgte at komme imellem dem.

”Jeg kan ikke forstille mig et liv uden ham og jeg kan slet ikke forstille mig at være sammen med en anden, for jeg troede det var ham jeg skulle tilbring resten af mit liv sammen med.

Jeg er så knust at det ikke kan beskrives og jeg håber bare på alt den forståelse fra jer, som muligt. Ønsker ingen dårlige beskeder til B, for det er ikke hans skyld. Kram, jeres Fie” afslutter hun sit blog indlæg.

På trods af parret kun var kærester et par måneder nåede de at flyttede sammen og Fie blev gravid men hun mistede tragisk barnet under graviditeten.

kilde Her og Nu.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?