Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Flere saftige afsløringer om Anna

12:40 - 15. feb 2007

Flere saftige afsløringer om Anna Anna Nicole Smith, død, DNA

KONTROVERSIELLE afsløringer om afdøde Anna Nicole Smiths liv & levned kommer op til overfladen næsten hver dag. Som det seneste er det blevet afsløret, at blondinen angiveligt sultede sin baby-datter så den kunne blive "sexet".

Som en lavine, der starter med en lille snebold, ruller fortællingen om den dekadente Playboy-blondine, der døde i en alder 39 år, videre.

Hendes tidligere barnepige har fortalt en domstol om, hvordan Smith forbød hende at give det lille spædbarn de rigtige mængder føde. Smith, der selv yo-yo'ede med sin vægt, brugte metadon og slankemidler til at få store mængder fedt til at forsvinde og mente, at den lille baby skulle være "sexet" ligesom hende.

Det officielle vidneudsagn fra barnepigen er blevet lækket på internettet.

Smiths lig er lige blevet frigivet af en domstol, men kampen om Smith & de mange millioner er ikke slut endnu. Eks-kæresten Larry Birkhead, den uægte prins Frederic von Anhalt og Smiths bodyguard, Alexander Denk, påstår alle, at de er far til Smiths datter og vil have foretaget en DNA-test.

Howard K. Stern (ikke at forveksle med radio-jockey'en Howard Stern), der står på fødselsattesten som fader, og Smiths mor vil bare have hende begravet så hurtigt som muligt.

Smith var en "varmblodet" kvinde med mange jern i ilden - som det seneste er billeder af hende og Bahamas' turistminister i en seng kommet frem i lyset.

Flere saftige afsløringer kan anes i horisonten, mens lavinen ruller videre....

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?