Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Flyvende Magnussen i top tre!

05:45 - 03. mar 2016

Flyvende Magnussen i top tre! Kevin Magnussen, Formel1

Flyvende Magnussen i top tre! Kevin Magnussen, Formel1
Jan Magnussen er klar til sæsonens første løb i Melbourne

Efter afslutningen på onsdagens test var Magnussen tider kun overgået af Lewis Hamilton og Valtteri Bottas, og han endte således med imponerende tredjebedste tid.

”Det har været en positiv opstart for mig, og jeg kunne ikke have ønsket mig meget mere fra teamet. Jeg har nydt firepålidelige testdage med mere end 100 omgang pr. dag,« fortæller Kevin til renaultsport.com

Kevins flotte placering blev sat på superbløde dæk og siger ikke noget om teamets reelle styrke i forhold til konkurrenterne.

Magnussen fortæller, at det var for at mærke hvordan bilen føles på supersoft, tjekke om alt fungerer som det skal og få motorenhedsdelen i tidstagningen tjekket

Renault teknisk direktør Remi Taffin er også tilfreds ovenpå de sidste dages tests.

"Vi kørte mere end 500 km igen i dag, og det er er en god nyhed. Vi havde ingen problemer at rapportere bortset fra et lille læk af vand i slutningen af dagen. Der er stadig finjustering og forbedringer forud for Melbourne, men alt ser positivt ud på dette stadium; alt kører efter planen. "

»Pålideligheden ser jeg som en bonus på vej mod sæsonens første race, og det har været en stor glæde at arbejde med mit nye team. Jeg kan ikke vente, til vi kommer til Melbourne,« siger en glad Jan Magnussen.

Kilde BT.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?