Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Fodbolddanskere i Norge får vild løn!

16:18 - 17. okt 2014

Fodbolddanskere i Norge får vild løn! fodbold, nicki bille

Fodbolddanskere i Norge får vild løn! fodbold, nicki bille
Haugesunds Christian Gytkjær fik en million kroner på kontoen i 2013.

De danske spillere i den norske Tippeliga hiver en overraskende god slat penge hjem.

Alle borgeres indtægter og skatteforhold hos vore brødre mod nord er offentligt tilgængelige, og kigger man nærmere på lønnen hos de danske fodboldspillere, der er draget til norske klubber, så er det ikke små tal, som møder én.

Det oplyser BT.

Årsopgørelsen for 2013 viser blandt andet, at Nicki Bille — som på daværende tidspunkt spillede i Rosenborg — havde en heftig indtægt på hele 2,13 mio. danske kroner, hvilket svarer til 177.000 kroner om måneden.

Endnu bedre står det til for den tidligere Brøndby-spiller, Mike Jensen, der ligeledes spiller for Rosenborg. I 2013 kunne danskeren således indberette en indtægt på 2,49 mio. kroner. Det er en månedsløn på 207.000 kroner.

Angriberen Christian Gytkjær, der klarede sig fint med 11 Tippeliga-mål for Haugesund, må 'nøjes' med en smule mindre. Hans årsløn for 2013 lød på en million danske kroner.

Hvis man kigger ud over de danske spillere, så er det ikke så overraskende den tidligere Manchester United-stjerne Ole Gunnar Solskjær, der i 2013 fik den højeste løn i den norske liga. 6,9 mio. danske kroner hentede han hjem i forbindelse med sit arbejde for klubben Molde, som han har stået i spidsen for siden 2011.

Læs også   Mest populære