Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Følg Kevin Magnussen helt til 2018!

15:52 - 11. sep 2014

Følg Kevin Magnussen helt til 2018! formel 1, kevin magnussen

Følg Kevin Magnussen helt til 2018! formel 1, kevin magnussen
Med de nysikrede rettigheder kan du fortsat følge K-Mags spændende udvikling.

MTG — selskabet bag blandt andet TV3+ — har fået fornyet tv- og onlinerettighederne til Formel 1, og danske seere kan altså også de næste tre år glæde sig til at følge Kevin Magnussens præstationer.

Der er ingen grund til bekymring hos danske Formel 1-fans, som også de næste tre år får lov at komme helt tæt på den populære sport. Træninger, kvalifikationer og naturligvis selve de store Grand Prix — det hele er sikret gennem MTGs forlængelse af de eksklusive tv- og onlinerettigheder.

MTG er sammenslutningen bag blandt andet TV3 og TV3+, og den nye aftale betyder således, at Formel 1 fortsat kan følges på både TV3+, Viasat, TV3 SPORT og på streamingtjenesten Viaplay.

I følge MTG kan man glæde sig til en dækning, der bliver mindst lige så stærk som i dag. Hvor TV3+ og TV3 SPORT giver dig selve løbene, så får Viasat parabol-kunder og Viaplay-brugere også adgang til ekstra-kanaler med interviews, on-board camera, driver tracker, timing information og highlights.

Sikring af senderettigheder og en fokus på at give seerne så god en oplevelse som muligt kommer som naturlig forlængelse af, at TV3+, TV3 SPORT og Viaplay har oplevet en nærmest eksplosiv vækst i interessen for den fartglade sport.

Faktisk har de første 12 løb i indeværende sæson indtil videre budt på mere end en fordobling i antallet af seere i forhold til sidste år.

”Vi er på TV3 Sport fantastisk glade for, at vi nu er i stand til at tilbyde Formel 1 frem til og med 2018 på TV3+, Viasat, Viaplay og TV3 SPORT mv.," siger TV3 Sports chef, Peter Nørrelund og fortsætter:

"Det er en top-rettighed, og med Kevin Magnusssens flotte entre er interessen nærmest eksploderet i Danmark. Og ikke kun for Grand Prix'erne, men også for vores studieudsendelser før og efter, som er noget af det bedste sports-tv, der laves herhjemme. Nu kan vi med sindsro udvikle vores Formel 1-dækning endnu mere til glæde for seerne."

Følg med på TV3+ og TV3 SPORT, når næste Formel 1-Grand Prix køres i Singapore. Du kan se både træning og kvalifikation, som ligger den 19. og 20. september, og så naturligvis selve Grand Prix'et, der køres den 21. september klokken 14.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?