Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Følg Silas Holsts hektiske liv i ny serie!

10:30 - 17. okt 2014

Følg Silas Holsts hektiske liv i ny serie! silas holst, vild med dans

Følg Silas Holsts hektiske liv i ny serie! silas holst, vild med dans
Silas' partner, Johannes, og datteren, Maggie My.

Til foråret kan man komme helt tæt på den private Silas Holst, når Kanal 4's nye reportageserie 'Silas — mig, min mand og min ”kone”' løber af stablen.

Silas Holst er en mand med krudt i røven.

Ikke nok med at han i øjeblikket deltager i 'Vild med dans' og snart skal spille hovedrollen i en dansk musical-opsætning af 'Dirty Dancing', så blev han, sammen med manden Johannes Nymark og veninden Louise, for nylig også far til en lille pige.

Nu kan man snart få lov at følge med i al aktiviteten fra sidelinjen, når Kanal 4 til foråret blænder op for reportageserien 'Silas – mig, min mand og min ”kone”'.

Et kamerahold har siden foråret 2014 fulgt Silas på nærmeste hold, og seeren er inviteret med både op til og under fødslen af den lille Maggie My.

Her udstilles alle de udfordringer, kampe og glæder, der følger med, når man som ægtemand og far skal til at stifte en familie. Også tiden efter fødslen og indsatsen for at forene småbørnsfamilielivet med karrieren er en del af den enestående fortælling.

”Jeg har valgt at stå frem og dele mit liv på Kanal 4, fordi jeg gerne vil slå et slag for regnbuefamilierne og vise, at det kan være en dejlig måde at få børn på. Samtidig håber jeg også, at programmet kan være med til at inspirere andre homoseksuelle, og vise at man ikke er mærkelig, fordi man vælger at få børn på den måde," siger Silas Holst og fortsætter:

"I programmet kommer man til at opleve en ærlig Silas på godt og ondt, og det har til tider været meget grænseoverskridende. Men jeg er også glad for at vise den side af mig, så folk kan se, at jeg virkelig knokler og arbejder hårdt for at være der, hvor jeg er i dag."

Selvom karrieren altså betyder enormt meget for den 31-årige danser, så har den nyfødte datter allerede vendt op og ned på det hele.

”Det er det vildeste i hele verden. Efter min datter er født, har mine prioriteter ændret sig fuldstændigt. Hun betyder alt for mig!” siger den stolte far.

'Silas — mig, min mand og ”min kone”' kan ses på Kanal 4 til foråret.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?