Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Formel 1-drama: Hamilton-sejr foran Putin!

16:21 - 11. okt 2015

Formel 1-drama: Hamilton-sejr foran Putin! formel 1

Formel 1-drama: Hamilton-sejr foran Putin! formel 1
Rosberg måtte se Hamilton sejre.

Hamilton vandt et løb præget af crash.

Lewis Hamilton fra Mercedes er meget tæt på at være Formel 1-verdensmester. Han vandt nemlig dagens løb i Rusland med præsident Putin på tilskuerrækkerne og kan sikre sig titlen i Texas om to uger.

Det er Hamiltons niende sejr i denne sæson.

Løbet foregik i Sochi, som Putin ihærdigt forsøger at gøre til en sportsby med internationalt snit. Den russiske by var også vært for vinter-OL sidste år.

Og fans, der havde lagt vejen forbi den russiske udørk, fik masser af smæk for skillingen.

Hele syv biler udgik i løbet. Fire af dem som følge af ulykker, skriver Ekstra Bladet.

De to finner Kimi Räikkönen og Valtteri Bottas kørte ind i hinanden på sidste omgang og forpurrede hinandens podiechancer.

Lewis Hamilton vandt en sikker sejr, mens Sebastian Vettel kom ind på andenpladsen. Hamiltons holdkammerat Nico Rosberg udgik undervejs i løbet.

“Formel 1 er temmelig fantastisk indimellem. Efter en god start, førte jeg løbet og følte mig godt tilpas. Lige efter safetycar kom ud, gik min speeder i stykker. Det var ret farligt og bestemt ikke en god slutning på dagen,” siger den tyske VM-toer ifølge Ekstra Bladet.

Inden løbet havde unge Carlos Sainz’ ulykke stjålet en hel del af opmærksomheden. Trods et uheld ved en fart på omkring 300 km/t var han klar til dagens løb. Men heller ikke i dag var han i stand til at styre sin vogn, og han endte igen i barrieren. Dog knap så ilde tilredt som dagen før.

Midt i alle uheldene kunne McLaren-kørerne glæde sig over point. Jenson Button scorede to for niendepladsen og Fernando Alonso fik et point som nummer 10. Dagens Mening
Skal du se den nye sæson af Luksusfælden?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, slet ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?