Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Formel 1-drama: Hamilton-sejr foran Putin!

16:21 - 11. okt 2015

Formel 1-drama: Hamilton-sejr foran Putin! formel 1

Formel 1-drama: Hamilton-sejr foran Putin! formel 1
Rosberg måtte se Hamilton sejre.

Hamilton vandt et løb præget af crash.

Lewis Hamilton fra Mercedes er meget tæt på at være Formel 1-verdensmester. Han vandt nemlig dagens løb i Rusland med præsident Putin på tilskuerrækkerne og kan sikre sig titlen i Texas om to uger.

Det er Hamiltons niende sejr i denne sæson.

Løbet foregik i Sochi, som Putin ihærdigt forsøger at gøre til en sportsby med internationalt snit. Den russiske by var også vært for vinter-OL sidste år.

Og fans, der havde lagt vejen forbi den russiske udørk, fik masser af smæk for skillingen.

Hele syv biler udgik i løbet. Fire af dem som følge af ulykker, skriver Ekstra Bladet.

De to finner Kimi Räikkönen og Valtteri Bottas kørte ind i hinanden på sidste omgang og forpurrede hinandens podiechancer.

Lewis Hamilton vandt en sikker sejr, mens Sebastian Vettel kom ind på andenpladsen. Hamiltons holdkammerat Nico Rosberg udgik undervejs i løbet.

“Formel 1 er temmelig fantastisk indimellem. Efter en god start, førte jeg løbet og følte mig godt tilpas. Lige efter safetycar kom ud, gik min speeder i stykker. Det var ret farligt og bestemt ikke en god slutning på dagen,” siger den tyske VM-toer ifølge Ekstra Bladet.

Inden løbet havde unge Carlos Sainz’ ulykke stjålet en hel del af opmærksomheden. Trods et uheld ved en fart på omkring 300 km/t var han klar til dagens løb. Men heller ikke i dag var han i stand til at styre sin vogn, og han endte igen i barrieren. Dog knap så ilde tilredt som dagen før.

Midt i alle uheldene kunne McLaren-kørerne glæde sig over point. Jenson Button scorede to for niendepladsen og Fernando Alonso fik et point som nummer 10. Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?