Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Formel 1 kører vinder Le Mans!

15:37 - 14. jun 2015

Formel 1 kører vinder Le Mans! Le Mans, Le Mans 2015, Formel 1, Nico Hulkenberg

Formel 1 kører vinder Le Mans! Le Mans, Le Mans 2015, Formel 1, Nico Hulkenberg
Det er ikke kun i formel 1 at Nico Hülkenberg har talent.

Efter 17 års tørke, lykkedes det endelig Porsche at genvinde Le Mans trofæet.

2015 bød på et utrolig tæt Le Mans løb i LMP1 klassen. Porsche satte høj standard i kvalifikationen og satte sig på de 3 forreste pladser i griddet, inden starten på løbet i går eftermiddags, hvor de forsvarende mestre fra Audi teamet bestående af Marcel Fässler, André Lotterer og Benoit Tréluyer måtte starte fra femte position.

Selvom de igennem hele løbet pressede Audi'en til det nær maksimale, måtte de i sidste ende se sig slået af, men endte dog på podiet på en respektabel tredjeplads. De to første pladser blev vundet af Porsches 919 teams, hvor formel 1 køreren Nico Hülkenberg, samt Earl Bamber og Nick Tandy for første gang siden Tom Kristensens tidligere holdkammerat Allan McNish i 1998 sikrede konstruktørernes mesterskab for Porsche. Porsche udbygger samtidigt forspringet som det mest vindende hold med hele 17 sejre, siden løbet første gang så dagens lys i 1923.

I LMP2 klassen var det en meget tæt affære, hvor der stod Nissan på det hele, og det endte med KMCG vogn #47 der var hurtigst, skarpt forfulgt af JOTA sport, og G-Drive racing på tredjepladsen.

Corvette satte en meget høj standard i GTE Pro klassen, hvor de var suveræne i forhold til konkurrenterne. Nærmeste forfølger var AF Corse's Ferrari som sluttede hele 5 omgange efter Corvetten som havde Oliver Gavin bag rattet i slutfasen. Vogn #95 med det danske team Christoffer Nygaard, Marco Sørensen og Nicki Thiim sluttede på en flot fjerdeplads i klassen. 3 omgange efter sluttede Michael Christensens Porsche 911 RSR på femtepladsen.

Endeligt blev GTE Am klassen vundet af SMP Racings Ferrari 458 Italia, 1 omgang foran Dempsey Proton Racings Porsche 911 RSR, med Scuderia Corsa på tredjepladsen, ligeledes i en Ferrari 458 Italia.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?