Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Formel 1-legende kritiserer Kevin!

10:09 - 16. sep 2014

Formel 1-legende kritiserer Kevin! formel 1, kevin magnussen, mika Häkkinen

Formel 1-legende kritiserer Kevin! formel 1, kevin magnussen, mika Häkkinen
Mika Häkkinen.

Den dobbelte Formel 1-verdensmester Mika Häkkinen kalder Kevins kørsel "uforskammet" og siger, at den i sidste ende vil blive et problem for danskeren selv.

Mika Häkkinen var en af de tunge drenge i Formel 1, indtil han gik på pension tilbage i 2001. På det tidspunkt havde han blandt andet vundet kørernes VM-titel i både 1998 og 1999.

Finnen, som selv kørte for McLaren den meste af karrieren, er dog stadigvæk aktiv på sidelinjen, hvorfra Danske Kevin Magnussen nu har fået et par skarpe kommentarer med på vejen. Det skriver Ekstra Bladet.

Det tidligere Formel 1-ikon har nemlig ikke meget til overs for Magnussens attitude-fyldte kørsel — en kritik der kommer i kølvandet på danskerens dramatiske duel med Häkinnens landsmand Valteri Bottas under det italienske Grand Prix.

Optrinnet på Monza betød, at Kevin fik en tidsstraf, og i følge den tidligere Formel 1-stjerne var det en helt fair dom.

"Magnussens kørestil var allerede tidligere på sæsonen et hedt samtaleemne. Måden, han kører på, er på grænsen til uforskammethed, men det vil indhente ham på et tidspunkt. Kørere, der oplever Magnussen på denne måde, har en god hukommelse," skriver Häkkinen i et blogindlæg på myhermes.de.

Spørger man Bottas selv, var der dog blot tale om en hård, men fair kamp om en placering i situationen.

"Jeg er i tvivl om, at vi rørte hinanden. Hvis det skete, ville jeg kalde det for en 'race incident'," forklarede finnen efter løbet i Italien.

Under alle omstændigheder fik Kevin altså sin straf, hvilket også betød, at danskeren måtte nøjes med at tage et enkelt VM-point med fra Monza.

Men allerede den kommende weekend er der mulighed for oprejsning. Her står den nemlig på aftenløb i Singapores gader — noget McLaren-køreren glæder sig særligt meget til.

"Jeg har set frem til dette løb hele året. Jeg har aldrig deltaget i et aftenløb, så det bliver en helt speciel weekend," siger Magnussen og fortsætter:

"At køre race i mørket under spotlysene føles virkelig som et show, og jeg synes, at det er en fantastisk og positiv ting for sporten som helhed."

Singapores Grand Prix sendes på TV3+ søndag fra klokken 12.30, men allerede fredag og lørdag er der naturligvis træning og kvalifikation.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?