Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Formentlig Jenson Buttons sidste løb i dag!

15:20 - 23. nov 2014

Formentlig Jenson Buttons sidste løb i dag! Jenson Button, Formel 1

Formentlig Jenson Buttons sidste løb i dag! Jenson Button, Formel 1
Jenson Button med kæresten Jessica Michibata

Det er stadig usikkert, hvem der skal køre for McLaren-teamet i 2015-sæsonen, men den engelske Jenson Button, som er Kevin Magnussens holdkammerat, har set i øjnene, at der mulighvis ikke er plads til ham på holdet efter årsskiftet, det skriver tv2.

 

‘Det er formentlig mit sidste race i dag,’ sagde Jenson Button, da han blev interviewet under kørerpræstationen på banen før søndagens grand prix i Abu Dhabi.

 

Button indrømmer, at han har gjort sig mange tanker om sin fremtid på holdet. Og presset fylder mere, nu hvor hele hans familie er taget med ham til Abu Dhabi som opbakning. Alligevel havde den 34-årige racerkører et smil på læben under interviewet, og virkede som om, at han var fast besluttet på at nyde sit ‘formentlig sidste’ Formel 1-løb.

 

‘Selvfølgelig tænker jeg lidt mere over det hele i dag, og det er følelsesladet for mig. Hele min familie er her, og det gør det selvfølgelig endnu mere følelsesladet,’ sagde Button, der også var rørt over alle de britiske fans som er mødt op for at se løbet live.

 

‘Jeg er virkelig glad for at se så mange britiske fans her, og nu håber jeg bare, at vi kan komme ud og levere et rigtig godt show for dem. Og så skal der virkelig festes igennem i aften!’, smilede Button og sluttede af.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?