Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Frederik Fetterlein tæt på at miste synet!

16:39 - 28. apr 2016

Frederik Fetterlein tæt på at miste synet! Frederik Fetterlein, fetter, andrea, luksusfælden, 6 på date, saseline sørensen

Frederik Fetterlein tæt på at miste synet! Frederik Fetterlein, fetter, andrea, luksusfælden, 6 på date, saseline sørensen
Frederik Fetterlein var ude for et slemt styrt, da han faldt ned at trappen i hans opgang.

Frederik Fetterlein var ude for et slemt styrt, der nær havde kostet ham synet på det ene øje.

Den legendariske og festglade jetsetter, Frederik Fetterlein, var ude for en voldsom oplevelse, der kunne have resulteret i en alvorlig øjenskade, ifølge kendissen selv.

Ulykken skete i søndags, hvor Frederik Fetterlein faldt ned ad trappen i opgangen i Stay-komplekset på Islands Brygge, hvor han bor med sin svenske forlovede, Andrea. Heldigvis slap han med en flænge i panden.

“Jeg væltede simpelthen. Jeg røg ind i den skarpeste kant på trappen og blodet sprøjtede ud af panden på mig. Der var så meget blod, at min kæreste Andrea skreg, da hun så mig. Hun fik et kæmpechok. Heldigvis var det bare en flænge, men den er fem milimeter fra mit ene øje, så jeg har været utrolig heldig” fortalte Frederik Fetterlein.

Chokket har endnu ikke helt lagt sig for den tidligere tennisstjerne, der ikke kan slippe tanken om, hvor alvorligt han kunne have slået sig.

”Nej, det er ikke rart at vide, at det var lige ved øjet. Kun fem milimeter. Hvis jeg havde ramt kanten med øjet, så var jeg nok blevet blind. Jeg kan slet ikke holde kanten ud. Lortetrappe, siger jeg bare” konstaterede Frederik Fetterlein.

Jetsetteren, der er aktuel med streamingserien ’Fetter’, holder derfor igen med selfies indtil panden er helet.

Kilde: HER&NU

Se teaseren for Frederik Fetterleins aktuelle streamingserie:

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?