Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Frederik og Mary nu som Tv-serie !

20:40 - 05. jul 2015

Frederik og Mary nu som Tv-serie ! kronprinsesse Mary, Emma Hamilton, Kroprins Frederik,Mary Donaldson, The Making of a princess,

I Australien er de meget stolte af den tidligere helt almindelige australske pige Mary Donaldson, som nu bedre er kendt som kronprinsesse Mary.

Mary og hendes prisesse eventyr er blevet så populær at der nu bliver lavet en miniserie om det danske kronprinsepar og deres vej mod kærlighed og kongerige.

Den australske TV-kanal Network Ten, som har fået ideen til serien, har netop fundet de to skuespillere, der skal spille henholdsvis kronprins Frederik og kronprinsesse Mary.

Det bliver den australske skuespillerinde Emma Hamilton, som mest er kendt for sin rolle i dramaserien »Mr Selfridge«, der får rollen som Mary Donaldson, mens den newzealandske skuespiller Ryan O’Kane indtager rollen som kronprins Frederik.

TV-serien får titlen »The Making of a princess«, og er en “biopic” - en miniserie, der er baseret på virkelige hændelser, som kommer til at tage udgangspunkt i, hvordan parret mødte hinanden i Sydney under OL i 2000. 

Skuespillerne skulle efter sigende leve sig ind i rollerne med liv og sjæl og er begyndt at sende kærlighedsbreve til hinanden, ligesom Frederik og Mary gjorde i begyndelsen af deres forhold. 

 »Det har været meget specielt, vi besluttede, at Ryan skulle skrive til mig først, og efter et par uger i London var jeg bare så spændt, da brevet lå i min postkasse,« siger Emma Hamilton ifølge news.com.au. 

Ryan O’Kane er også begyndt at tage danskundervisning for at kunne mønstre opgaven som dansk kronprins, Optagelserne til serien begynder 20. juli.

 

Læs også   Mest populære