Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Fuglsang dropper Tour de France!

14:10 - 02. apr 2016

Fuglsang dropper Tour de France! Jakob Fuglsang, Tour de France, giro d'italia, cykelløb

Fuglsang dropper Tour de France! Jakob Fuglsang, Tour de France, giro d'italia, cykelløb
Det er langt fra sikkert at Jakob Fuglsang stiller op ved dette års Tour de France, meddeler han.

Tour de France har været et fast mål for Jakob Fuglsang igennem hans otte årige karriere. Men i år kan nye målsætningerne være med til at Fuglsang dropper Touren.

Den 31-årige stiller for første gang op i forårsklassikeren Flandern Rundt i morgen og får sin debut i Giro d’Italia i maj måned. Det er derfor langt fra sikkert at den danske cykelrytter er med til start ved dette års Tour de France, der indledes om fire måneder i Mont Saint Michel.

Planerne er, at den danske cykelrytter skal indgå i truppen, der skal hjælpe den italienske kaptajn for holdet Astanas, Vincenzo Nibali, til sejr ved Giroen. Først når det italienske løb er overstået træffes beslutningen om Fuglsang endnu engang skal prøve kræfter med de franske landeveje ved Tour de France.

“I givet fald skal jeg så nok være med i Slovenien Rundt, som jeg jo faktisk vandt i 2009, mellem Giroen og Touren, men om det kommer til at gå sådan, er langt fra sikkert og dermed altså heller ikke, at jeg kører Tour de France. Alt afhænger af, hvordan det går i Giroen” fortæller Jakob Fuglsang til Politiken.

Samtidig lyder meldingen at danskeren måske skal indgå i den truppe, der skal få Fabio Arup på sejrsskamlen i Tour de France.

“Planerne efter Giroen er endnu meget løse, men der er blevet talt om, at Nibali, Tanel Kangert og jeg også skal hjælpe Fabio Aru i Tour de France” siger Fuglsang.

Den rutinerede dansker glæder sig til sit første Flandern Rundt og meddeler at han efter det belgiske endagsløb holder en løbspause for at blive klar til det italienske Giro del Trentino fra 19. til 22. april, hvor formen til Giro d’Italia pudses af.

Brostensløbet Flandern Rundt sendes 3.april fra kl 14 på Eurosport.

Kilde: Politiken

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?