Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Geggo som sexet mor!

10:59 - 05. apr 2016

Geggo som sexet mor! Geggo, stephanie kessler, familien fra bryggen, årets babe, påskebabe

Geggo som sexet mor! Geggo, stephanie kessler, familien fra bryggen, årets babe, påskebabe
Geggo har vundet titlen som Årets Påskebabe og Årets Smukkeste Gravide. Her viste hun den gravide mave frem.

Geggo er stadig Danmarks suveræne reality-babe, selvom skønheden som nybragt mor sjældent duller sig op mere.

Geggo fødte sin datter Alba i starten af februar, men graviditeten har ikke gjort realitystjernen mindre lækker og populær hos hendes fans. I en tid, hvor vi sjældent ser den nybragte mor dullet op, er Geggo alligevel løbet med titlen som Årets Påskebabe hos Realityportalen med 57% af læsernes stemmer.

Endda som gravid, hvor Geggo tog 23 kilo på, gjorde den 25-årige sig bemærket og blev Årets Smukkeste Gravide i en ny afstemning. Med dage i mor-rollen uden make-up soler Geggo sig da også i hendes fans’ komplimenter.

“Jeg synes næsten alle gravide kvinder er smukke. Der sker bare et eller andet med en kvindes udseende, idet hun bærer på sit kommende barn. Så jeg tror faktisk, vi alle kunne have løbet med den, men jeg er da glad for, at folk synes, jeg var smuk gravid. Til sidst var jeg så væskefyldt i hage og mundparti, at jeg ikke selv kunne kende mit ansigt, så det er da dejligt at få det kompliment” fortæller Geggo.

Selvom dagene går med søvnmangel og at Albas behov får første prioritet, har Geggo ikke ændret sin opfattelse af sig selv som babe.

“Jeg synes ikke mit syn har ændret sig på mig selv som babe, efter jeg er blevet mor. Man kan sagtens være en lækker mama. Jeg er nok knap så sexy og mere hen ad Nora malkeko, men derfor kan man jo godt se godt ud”

“Selvom jeg går uden makeup det meste af tiden og stadig har nogle graviditetskilo, der skal af, så har jeg aldrig følt mig smukkere, end efter jeg er blevet mor” fortæller Geggo.

Babe-kåringerne er ikke uvante for Geggo, der sidste år vandt titlen som Årets Påskebabe og Årets Babe foran sin mor, Linse Kessler.

“Hold da ferie folk er søde ved mig. Det er da super sejt Jeg regner aldrig med at vinde sådan nogle ting. Der kommer hele tiden nye reality-folks til, så jeg forventer altid, at en af dem løber med titlerne. Jeg må gøre noget rigtigt, siden folk så godt kan lide mig. Og jeg er jo bare mig! Folk er så søde altså” siger Geggo.

Det nyeste medlem af familien fra Bryggen fik debut i tv-serien af samme navn i weekenden, hvor Linse og Moppe besøgte Geggo på hospitalet efter fødslen.

Familien fra Bryggen kan ses hver torsdag kl. 20.00  på TV3.

Kilde: BT

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?