Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Genialt: Her er Irinas trick til store bryster!

11:06 - 12. dec 2015

Genialt: Her er Irinas trick til store bryster! Irina Babenko, bryster

Genialt: Her er Irinas trick til store bryster! Irina Babenko, bryster
Sportstape er det eneste rigtige for E-skåle og derover.

Irina Babenko har fundet opskriften på, hvordan man viser masser af kavalergang uden at skulle frygte uheld.

Kavalergang er godt. Det er de fleste enige om. Men det kan hurtigt gå galt, når de gode sager skal vises frem, og så ender det ofte på forsiden af et ugeblad under overskriften ‘bryst-smutter’.

Lige præcis det dilemma har optaget reality-baben Irina Babenko, men nu har hun fundet en løsning, som kan hjælpe alle med store attributter. Det forklarer hun på sin blog.

“Jeg synes personligt, at det er så pænt med en dyb udskæring, for selvom man har en stor barm betyder det altså ikke, at man skal gemme den væk. Man behøver i hvert fald ikke, så må folk stoppe med at være så sippede her i DK,” skriver hun.

Derfor testede Irina sin nye idé, da hun var på optagelser til noget tv for nylig. I stedet for bare at lade brysterne være overladt til tyngdekraften tapede hun dem op med sportstape.

“Jeg synes at brysttape kan fungere fint, men når man skal danse eller bevæge sig meget, skal der næsten noget kraftigere til og helst noget tape der er stretchy, så jeg fik fingrene i noget bredt og stretchy sportstape (ja, det kan man godt få), for så kan huden også tåle det. Denne her metode er klart den bedste, som jeg har prøvet! I am genious, haha!” skriver hun entusiastisk.

Irina fortæller desuden, at det særligt er de helt store bryster, som kræver sportstape. Mindre meloner kan klare sig med regulær brysttape.

“Har man en E-skål og derover, så skal man bruge en del tape og I kan bare lege lidt med hvad der fungerer bedst for jer, bare man ikke kan se den, når man tager tøjet på. Har man en mindre barm, er brysttapen, som jeg skrev om for noget tid siden meget god at bruge.“

Se Irina bruge sine store bryster til heftig flirt lige her. 

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?