Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Geo åbner op om kræftsygdom!

10:22 - 21. okt 2014

Geo åbner op om kræftsygdom! geo, comedy

Geo åbner op om kræftsygdom! geo, comedy
Reklameplakat for showet 'Kemo og Comedy', der gik i luften 1. marts på Bremen Teater.

De seneste år har absolut ikke været nemme for komikeren Geo — nu taler han ud om sin kræftsygdom og det comedy-show, han lavede undervejs i forløbet.

Det er måske ikke oplagte emner for en komiker, men ikke desto mindre valgte Geo at inkludere både kræft og kemoterapi i sit seneste stand up-show, 'Kemo & Comedy'.

I forbindelse med at showet i søndags blev vist på TV2 som del af 'Knæk Cancer'-kampagnen, indrømmer Geo nu, at det da også har været lidt specielt at joke om så alvorlige ting. Det skriver SE og HØR.

"Showet er bogstaveligt skrevet i blod, smerte og kemo, og det blev et vildt show på utrolig mange planer. Det var vildt grænseoverskridende at tale om emnet, men på samme tid forløsende at få folk til at grine med om sygdommen," fortæller den 39-årige komiker via sin Instagram-profil. 

Som om kræftsygdommen ikke var udfordring nok i sig selv, så havde Geo under forløbet samtidigt problemer med sin chikanerende far, som blandt andet også var mødt op til stand up-showet.

"Min far havde købt en billet til anden række, og under showet begyndte han at råbe og skrige, og han endte med at blive kørt væk af politiet. Så jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at det ikke er det mest intense show, jeg nogensinde har lavet," skriver Geo, som da også endte med at få et polititilhold mod faren.

Geo blev i 2011 ramt af testikelkræft og senere kræft i den ene lunge, men han er i dag erklæret rask.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?