Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Gift ved første blik: Alt om den nye sæson!

15:57 - 01. okt 2015

Gift ved første blik: Alt om den nye sæson! gift ved første blik, dr1

Gift ved første blik: Alt om den nye sæson! gift ved første blik, dr1
Mon kærligheden holder i denne omgang?

Den 13. oktober blænder DR1 igen op for det kontroversielle kærlighedseksperiment.

Så skal der igen eksperimenteres med den danske kærlighed i DR's tv-koncept 'Gift ved første blik'.

Den 13. oktober siger fire ekspert-matchede par endnu engang "ja" til hinanden, hvorefter de skal få en hverdag som ægtefolk til at fungere i over en måned.

”Kærlighed går heldigvis aldrig af mode, men tallene viser, at mange ikke har held med det. Derfor er det relevant at se nærmere på vores vaner og mønstre, når det handler om kærlighed," siger DR-redaktør Sofia Fromberg og fortsætter:

"Vi dygtiggør os i alt lige fra brødbagning til præsentationsteknik, men i forhold til noget så væsentligt som kærlighed lader de fleste sig naturligt nok styre af lyst og følelser. Men hvad nu hvis vi kunne finde den bedst mulige livsledsager på et rationelt grundlag frem for udelukkende at være styret af vores instinkt og fornemmelser? Det er væsentligt at undersøge, og det gør vi i 'Gift ved første blik'."

Med på sidelinjen står derfor også en række eksperter, som har udvalgt de otte deltagere og matchet dem med hinanden - det drejer sig om Ane, Lene, Randi, Line, Niels, Michael, Poul og Ulrik, som alle er mellem 27 og 34 år.

Den kommende programrække ligner altså nogenlunde de første to sæsoner af 'Gift ved første blik', men der er dog også blevet plads til et par ændringer i konceptet.

"Programmerne giver i denne sæson mere indsigt i det grundlag, der har ført til matchet mellem de fire par. Desuden får parrene flere samtaler med eksperterne undervejs. Her får de præciseret, hvorfor de er et godt match, men også hvad de skal arbejde med for at blive en enhed og finde kærligheden,” siger Sofia Fromberg og fortsætter:

”Mit håb med tredje sæson af ’Gift ved første blik’ er, at seerne reflekterer over deres egen kærlighedssituation, og at de med udgangspunkt i programmerne vil være med til at debattere, hvad der skal til for at et ægteskab eller et parforhold kan holde."

Første afsnit sendes den 13. oktober klokken 20.00 på DR1.

Læs også   Mest populære