Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Gift ved første blik-Ane fortryder sex!

09:01 - 04. nov 2015

Gift ved første blik-Ane fortryder sex! gift ved første blik, dr

Gift ved første blik-Ane fortryder sex! gift ved første blik, dr
Smilet hos Ane blev gradvist mindre efter brylluppet på førstedagen.

Det gik hurtigt ned ad bakke efter bryllupsnattens intimitet.

I aftes kunne man i 'Gift ved første blik' se Ane vælge at afslutte forholdet til Urik efter blot få uger i hinandens selskab.

Gnidningerne mellem de to havde været tydelige allerede på bryllupsrejsen til Kroatien, og i det seneste program blev grunden til det så afsløret.

Det viser sig nemlig, at parret allerede på bryllupsnatten havde sex - noget Ane både under optagelserne og den dag i dag fortryder.

"Vi gik alt for hurtigt frem på dag ét. Jeg var grebet af stemningen og nåede nok ikke at få mig selv med og mærket efter, hvad jeg ville.

I øjeblikket var det fint, men når jeg ser tilbage, skulle jeg have tænkt på det som en første date," fortæller hun til Ekstra Bladet.

Allerhelst ville hun være gået meget langsommere frem med sin nye ægtemand.

"Jeg havde strøget alt det med det intime, indtil de fem uger var gået. Jeg ville ønske, at man bare havde lavet en aftale om at vente. Man har jo trods alt ikke travlt," fortæller den 32-årige sygeplejerske og fortsætter:

"Jeg skulle nok have sagt mere klart fra, og vi skulle have været bedre til at prøve at starte på en frisk efter den første nat, men i stedet gik vi bare skævt af hinanden."

I det hele taget kommer det bag på Ane, at sex blev et centralt element i hendes deltagelse i 'Gift ved første blik'.

"Selvfølgelig er det akavet, at sex er blevet et fokus. Der er jo rimelig mange, der ser med, også ens forældre, og normalt er det jo et emne, man kun taler om med sine veninder," siger hun og ærger sig over, at det altså også betød et tidligt exit:

"Det er en blanding af at være frustreret, ked af det og vred, for jeg havde virkelig tænkt: ’Du holder fem uger uanset hvad’. Der er masser af mennesker bag, som gør meget for, at det skal lykkes, så man føler lidt, man svigter."

Ane og Ulrik blev det første par i den nye sæson, som valgte at stoppe forsøget. Alle par fra tidligere sæsoner er ligeledes gået fra hinanden.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?