Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Gift ved første blik-deltager smider tøjet!

10:29 - 20. dec 2015

Gift ved første blik-deltager smider tøjet! Gift ved første blik, Lykke Jensen

Gift ved første blik-deltager smider tøjet! Gift ved første blik, Lykke Jensen
Sådan ser Linda ud i den naturlige version.

Lykke Jensen viser den 'virkelige' kvindekrop i vovet fotoserie. 

Lykke Jensen deltog i ‘Gift ved første blik’ i 2013. Og siden har hun ikke ligget på den lade side.

Hun har nemlig uddannet sig til coach og personlig træner.

Nu vil hun lære danskerne at blive bedre til at værdsætte deres krop. Derfor har hun lagt en række billeder ud på sin hjemmeside, som viser forskellen på ‘et rigtigt billede’ og et photoshoppet og opsat billede.

“Jeg er bange for den udvikling vores samfund er ved at tage. Jeg oplever at de naturlige nøgne kroppe bliver stigmatiserede mens det er helt ok at vise pornofiseret veltrænet kroppe som har været en tur forbi Photoshop eller kirugen,” skriver hun på sin blog og uddyber:

“Almindelig kvinder snakker om at de har ”mormor-arme” selvom de ikke har skyggen af det de forbinder med ”mormor-arme”. Kvinder men en lav fedtprocent vil endnu længere ned. Følger du lidt med på de sociale medier eller går du selv i Fitness, vil du kunne se de helt veltrænede kvinder med six pack og en struttende numse og endnu mere struttende bryster,” skriver Lykke Jensen.

 “Den realistiske version er mig, som jeg ser ud uden nogen intention om at vise mine bedste sider. Jeg har ingen makeup på, der er ikke andet lys end blitz, og billederne er ikke photoshoppede. Sådan ser jeg ud efter 6 års træning med en blanding af styrketræning og crossfit, og jeg er pisse stolt af det,” skriver hun på bloggen.

Der er endnu flere fotos af både den naturlige og opstyltede udgave af Lykke Jensen på hendes blog. Billederne er taget af Kristian Clemmensen. 

Lykke Jensen valgte efter 'Gift ved første blik' at flytte sammen med ægtemanden. Forholdet holdt dog kun i kort tid. Se klip, hvor Lykke Jensen fortæller om tiden efter tv-programmet.Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?