Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Gitte Nielsen: Blachman mobbede mig!

16:34 - 22. aug 2015

Gitte Nielsen: Blachman mobbede mig! gitte nielsen, blachman

Gitte Nielsen: Blachman mobbede mig! gitte nielsen, blachman
Blachman er kendt for at være grov

Blachman var efter Gitte Nielsen i folkeskolen og gad ikke have hende med i band.

 

Den tidligere danske topmodel havde ikke en let skoletid. Det afslører hun over for HER&NU.

I et åbenhjertigt interview fortæller Gitte, der tidligere havde det famøse efternavn Stallone, at hun var ensom i skolen og havde svært ved at finde venner.

“Jeg var så ensom i skolen. Helt alene. Det var sådan en brutal tid. Jeg blev virkelig mobbet, og det tager man med sig hele livet – det sidder så dybt i en. Nogle kommer jo aldrig videre, de er knækket for livet. Jeg kan stadig fornemme duften af de håndskrevne invitationer til fødselsdagsfesterne, der blev delt ud i klasseværelset. Så gik de rundt med konvolutter til de andre piger. Alle fik, undtagen mig. Jeg var så ked af det, siger Gitte Nielsen til HER&NU.

I samme interview fortæller Gitte om en af hendes mobbere. Nemlig Thomas Blachman. Han er i dag kendt i hele Danmark netop for sin evne til at sige tingene uden omsvøb. Han syntes, at Gitte sang forfærdeligt og ville for alt i verden ikke have hende med i sit band.

“Jeg gik i mange forskellige skoler. Den eneste, jeg kender fra dengang, er Thomas Blachman. Vi gik i klasse sammen på Statens Pædagogiske Forsøgscenter i Rødovre. Han mobbede mig også. Jeg var kæreste med en fyr, der hed Christian, som spillede bas. Blachman ville gerne have ham med i sit band, men det ville Christian kun, hvis jeg også måtte være med. Det kunne Blachman slet ikke overskue. Men sådan blev det, vi var i et band sammen. Han syntes, jeg var en forfærdelig sanger,” siger Gitte Nielsen til ugebladet.

 

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?