Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Gitte Nielsen: Blachman mobbede mig!

16:34 - 22. aug 2015

Gitte Nielsen: Blachman mobbede mig! gitte nielsen, blachman

Gitte Nielsen: Blachman mobbede mig! gitte nielsen, blachman
Blachman er kendt for at være grov

Blachman var efter Gitte Nielsen i folkeskolen og gad ikke have hende med i band.

 

Den tidligere danske topmodel havde ikke en let skoletid. Det afslører hun over for HER&NU.

I et åbenhjertigt interview fortæller Gitte, der tidligere havde det famøse efternavn Stallone, at hun var ensom i skolen og havde svært ved at finde venner.

“Jeg var så ensom i skolen. Helt alene. Det var sådan en brutal tid. Jeg blev virkelig mobbet, og det tager man med sig hele livet – det sidder så dybt i en. Nogle kommer jo aldrig videre, de er knækket for livet. Jeg kan stadig fornemme duften af de håndskrevne invitationer til fødselsdagsfesterne, der blev delt ud i klasseværelset. Så gik de rundt med konvolutter til de andre piger. Alle fik, undtagen mig. Jeg var så ked af det, siger Gitte Nielsen til HER&NU.

I samme interview fortæller Gitte om en af hendes mobbere. Nemlig Thomas Blachman. Han er i dag kendt i hele Danmark netop for sin evne til at sige tingene uden omsvøb. Han syntes, at Gitte sang forfærdeligt og ville for alt i verden ikke have hende med i sit band.

“Jeg gik i mange forskellige skoler. Den eneste, jeg kender fra dengang, er Thomas Blachman. Vi gik i klasse sammen på Statens Pædagogiske Forsøgscenter i Rødovre. Han mobbede mig også. Jeg var kæreste med en fyr, der hed Christian, som spillede bas. Blachman ville gerne have ham med i sit band, men det ville Christian kun, hvis jeg også måtte være med. Det kunne Blachman slet ikke overskue. Men sådan blev det, vi var i et band sammen. Han syntes, jeg var en forfærdelig sanger,” siger Gitte Nielsen til ugebladet.

 

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?