Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Graham hjælper de fattige i julen!

12:29 - 23. dec 2014

Graham hjælper de fattige i julen! Lukas Graham

Det er benhårdt arbejde at hjælpe de fattige, men det stopper ikke Lukas Graham. Han er bestemt ikke bange for at gøre en forskel for Danmarks fattigste, heller ikke når det indebærer at han skal skrælle flere kilo kartofler.

Lukas Graham har lagt et fint billede af sig selv ud på Instagram, hvor han står med en masse råvarer der er klar til at blive serveret til en god dansk julemiddag for de hjemløse. Og billedet taler for sig selv: han giver den ikke for lidt. Råvarerne mangler bare at forberedes, så skal julemiddagen serveres for de hjemløse og dem, der ellers skulle have været alene i julen.

På Instagram minder Lukas Graham sine følgere om, at der også findes fattige mennesker i Danmark. Det skriver Se og Hør.

Lukas Graham er en aktiv frivillig

Det er bestemt ikke første gang, at Lukas Graham gør noget aktivt for andre mennesker. Han har flere gange været med til at forberede julemiddage for Danmarks fattigste, og han fortæller, at det faktisk er en tradition i hans familie. Som barn gjorde han det flere gange sammen med sin far, som han mistede for to år siden på grund af et hjertestop.Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?