Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Gravesen stoppper på landsholdet !

09:21 - 15. sep 2006

Gravesen stoppper på landsholdet ! Gravesen

Den meget omtalte Celtic spiller Thomas Gravesen - stopper på det danske landshold.

Thomas Gravesen er nu fortid på det danske fodboldlandshold. Den 30-årige midtbanebane spiller har besluttet at sige for at slutte efter 66 kampe på landsholdet. I stedet vil han satse 100% på sin karriere i skotske Celtic.

"Jeg er meget lykkelig for skiftet til Celtic og glæder mig til en ny start som fodboldspiller. Jeg føler mig allerede hjemme i Skotland, og derfor føler jeg også, at jeg nu vil koncentrere mig et hundrede procent om mit nye job. Jeg har siden min debut på landsholdet i 1998 været med til to EM-slutrunder og en VM-slutrunde, og jeg har haft nogle helt fantastiske oplevelser med landsholdet," siger Thomas Gravesen i en pressemeddelselse og fortsætter:

"Med skiftet til Celtic er det for mig det helt rigtige tidspunkt at slutte på landsholdet. Jeg har ikke helt det samme overskud, som jeg havde for bare få år siden, og så mener jeg, at det er vigtigt, at jeg lytter til, hvad jeg selv føler, er mest rigtigt. Og det mest rigtige for mig er nu, at jeg ofrer alle mine kræfter på Celtic."

Landstræner Morten Olsen har kendt til Thomas Gravesens beslutning i nogle dage og forsøgte til det sidste at overtale ham til at beholde trøjen på.

"Jeg har kendt hans beslutning gennem et stykke tid, og har forsøgt at overtale ham til at ændre den. Det er desværre ikke lykkedes, og han skal naturligvis vælge det, hans synes, er det rigtige form ham. På den baggrund respekterer jeg også hans beslutning, og ønsker ham al mulig held og lykke med klubkarrieren for Celtic," siger Morten Olsen.

"Thomas har været en utrolig vigtig spiller for landsholdet, og både medspillere og vi trænere har al mulig grund til at takke ham for hans indsats gennem årene."

kilde: berlingskeDagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?