Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Gravid 'Paradise'-sild bliver alenemor!

11:05 - 07. okt 2014

Gravid 'Paradise'-sild bliver alenemor! paradise hotel, stina bentsen petersen

Den barmfagre Stina, kendt fra TV3's 'Paradise Hotel', skal snart være mor. Men det bliver ikke i lykkelig tosomhed, for hende og kæresten Michael er nemlig gået fra hinanden.

Den 26-årige tidligere 'Paradis'-babe Stina Bentsen Petersen og den fire år yngre Michael Mark Madsen bliver i januar forældre til Stephania. Men det bliver hver for sig, for parret er nemlig gået fra hinanden. Det skriver realityportalen.dk.

Stina og Michael mødte hinanden over en datingside tidligere på året, og på daværende tidspunkt havde reality-godten allerede i flere år forsøgt at blive gravid. Men med Michael ombord skete der ting og sager.

"Vi startede i behandling, og der fik jeg skyllet mine æggeledere, og wupti, til vores begges overraskelse, stod jeg med en positiv graviditetstest cirka fire måneder efter, vi mødtes," siger Stina til realityportalen.dk og fortsætter:

"Dette barn var planlagt, og vi var begge glade over, at det var lykkedes på en naturlig måde, så vi slap for at skulle få sat æg op."

Men trods succes på graviditetsfronten, så fungerede resten af forholdet altså ikke, og nu er de to så gået fra hinanden.Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?