Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Greys Hvide Verden-stjerne: Jeg er gravid!

20:55 - 23. jun 2016

Greys Hvide Verden-stjerne: Jeg er gravid! Katherine Heigh, Greys Hvide Verden

Der er familieforøgelse på vej hos Katherine Heigl, som er kendt for rollen som Izzie Stevens i det populære hospitalsdrama.

 

Katherine Heigl og hendes mand Josh Kelley venter sig en søn i januar 2017. Parret er allerede forældre til pigerne Naleigh, på 7, og Adelaide, på 4, og hele familien er glade for den kommende familieforøgelse.

 

"Heigl-Kelley familien glæder sig alle over den kommende tilføjelse til familien. Naleigh og Adelaide glæder sig begge til at få en lillebror, og Josh og jeg kunne ikke være lykkeligere", siger Katherine Heigl i et interview til det amerikanske magasin People. 

 

Dette vil også være parrets første biologiske barn. Datteren Naleigh blev adopteret fra Sydkorea, da hun blot var 9 måneder gammel i 2009, og søsteren Adelaide blev adopteret fra USA i 2012. 

 

"Det er en utrolig spændende tid fyldt med håb, glæde og hormoner. Altså, det er kun mig, der er fyldt med hormoner, men hele familien får lov til at opleve dem. Vi kunne ikke være mere glade for endelig at kunne dele nyheden med vores fans, og vi ser frem til at fortsat at kunne dele vores rejse med jer alle", siger Katherine Heigl til People.

 

KILDE: eonline.comDagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?