Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Grunden til Janus sagsøger Aura!

17:12 - 15. okt 2016

Grunden til Janus sagsøger Aura! Aura Dion, Janus Friis, sagsøger

Grunden til Janus sagsøger Aura! Aura Dion, Janus Friis, sagsøger
Skype-Janus fortæller i et interview hvorfor han sagsøger Aura.

Skype-Janus har længe forholdt sig tavs omkring retssagen mod Aura Dione, men nu fortæller den sky milliarder i et interview om årsagen til han sagsøger Aura.

Grunden til at Janus Friis taler nu, er at han føler pressen har fremstillet ham som en hævngerrig ekskæreste, og Aura som offer i sagen.

Til Berlingske Business fortæller han i et interview, at det for ham ikke handler følelser eller penge men om principper.

Han forklarer at Aura både var ham utro, og hun stjal hans bil og kunst.

Ifølge den amerikanske del af sagen opdagede Janus Friis i 2014, at Aura Dione havde været ham utro, mens hun indspillede en plade i Los Angeles og boede i hans hus. Han boede på det tidspunkt i London, og besøgte ofte Aura i USA skriver Ekstra Bladet.

”Hun fjernede ikke blot sine personlige ejendele, men tømte huset for møbler og kunst, som ikke tilhørte hende. Hun solgte også en bil, som hun ikke ejede, og beholdt pengene. Hun har siden forsøgt at få det til at se ud, som om jeg kom efter hende med advokater. Men sandheden er, at hun omgående hyrede en amerikansk advokat, og dermed begyndte efterspillet. Beløbene er for mig ikke det vigtige. Det handler om tillidsbruddet og hendes misbrug i kærlighedens navn”, siger Janus Friis.

Aura Diones advokat Bjarke Vejby afviser over for Berlinske Business Janus Friis påstande om tyveri.

”Jeepen var ejet af Aura personligt og indregistreret i hendes navn. Da hun blev smidt ud af boligen, solgte hun bilen og rejste hjem til Danmark. Janus Friis har ikke mig bekendt rejst nogen krav vedrørende bilen, og det er groft, at han her to år efter søger at beklikke Aura vedrørende bilen. Aura har aldrig taget noget som helst, der tilhørte Janus Friis”, udtaler advokaten.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?