Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Gustav er forelsket!

17:08 - 28. aug 2016

Gustav er forelsket! Gustav, forelsket, USA

Gustav er helt vild med USA.

Reality-stjernen besøger USA for første gang, og det har været kærlighed ved første blik. På Instagram fortæller han om sit første indtryk af landet.

”Man ved man er kommet til det rette land, når selv kioskmanden siger du ser fabulous ud. Jeg elsker virkelig USA. Folk roser en så meget! Der er så højt til loftet! Jeg må ærligt indrømme jeg er dybt forelsket. Jeg håber I har det godt. Love jeres Gustav”, skriver Gustav til fire feriebilleder fra New York.

Hjemme i Danmark arbejder Gustav det meste af tiden hårdt som personlig træner, hvor han hjælper sine klienter med at tabe sig.

Gustav brænder for at motivere og hjælpe folk med at opnå deres mål som personlig træner.

”Jeg brænder for at motivere og coache folk for at hjælpe dem mod deres mål i livet. Det er meget vigtigt for mig at være bevidst om at folk er forskellige og kræver individuel opmærksomhed. For mig er det ikke blot vigtigt at vide hvor folk er, men endnu vigtigere, at få folk dertil hvor de gerne vil hen. Hver gang mine klienter sejrer, sejrer jeg også” udtaler han blandt andet på fitnessnu.dk hjemmeside.

Han fik sit gennembrud, da han i 2008 stod i panelet til TV2's Dagens Mand. Han har herefter medvirket i en lang række tv-programmer, blandt andet Divaer i junglen, For lækker til Love, Gustav & Linse på udebane, For Lækker til København og Til middag hos.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?