Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Gustav er frisk på knalderi i junglen!

16:05 - 29. jan 2015

Gustav er frisk på knalderi i junglen! gustav salinas, jeg er en celebrity - få mig væk herfra, tv3

Gustav er frisk på knalderi i junglen! gustav salinas, jeg er en celebrity - få mig væk herfra, tv3
Amin Jensen er en af de medvirkende, Gustav er helt klar til at springe på.

"Hvis jeg skal sluge en klat for holdet, så tager vi en klat for holdet," siger reality-fyren, som er klar på alle udfordringer i nyt TV3-program.

Det er et stjernespækket line-up, TV3 har fundet til det — i Danmark — nye programkoncept 'Jeg er en celebrity — Få mig væk herfra'.

Optagelserne er lige gået i gang i den Sydafrikanske jungle, og her skal blandt andre Henrik Qvortrup, Anni Fønsby og Gustav Salinas i 10 dage kæmpe om gevinsten på 250.000 kroner.

Og netop reality-kendissen Gustav er frisk på lidt af hvert for at sikre sig sejren.

Ja, faktisk er han klar til at have sex med de andre mandlige deltagere — Amin Jensen, Jesper Skibby, Torben Chris og Henrik Qvortrup — hvis programmet kræver det.

Det fortæller han til SE og HØR.

"Der er ikke nogle af de her mænd, hvor jeg tænker… dem har jeg lyst til at røre. Men hvis det er en udfordring, så tager vi en udfordring. Hvis jeg skal sluge en klat for holdet, så tager vi en klat for holdet," siger en grinende Gustav.

Det nye program, der har premiere i foråret, handler om at presse deltagerne ud af deres komfortable rammer og udfordre dem på en række af deres værste fobier.

Siden 'Jeg er en celebrity — Få mig væk herfra' første gang blev vist i England i 2002, er det blevet lavet i flere andre lande. Og nu får vi altså snart en dansk version.

Du kan få en "smagsprøve" på programmet i klippet nedenfor, som er fra netop den engelske udgave.

Læs også   Mest populære