Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Gustav: Folk laver hærværk på min bil!

16:25 - 30. aug 2015

Gustav: Folk laver hærværk på min bil!  gustav

Gustav: Folk laver hærværk på min bil!  gustav
Ikke alle er åbenbart lige begejstrede for Gustav!

Hele otte gange er Gustavs biler blevet ramt af hærværk.

Det er ikke altid let at være realitystjerne, selvom livet byder på masser af glitter, opmærksomhed og gratis cocktails. Det har Gustav måttet sande.

Folk laver nemlig hærværk på hans biler. Hele otte gang er Gustavs biler blevet udsat for forskellige former for drengestreger. Blandt andet er der flere, som har smidt cigaretter ind i realityfyrens BMW-cabriolet, når han er kommet kørende forbi.

Derfor har Gustav skiftet til en anonym bil, som tiltrækker sig mindre opmærksomhed. Men heller ikke det hjælper. Gustav Salinas har nemlig fundet søm i dækket på sin nye bil.

“Det kan selvfølgelig være mig, der er paranoid og ser spøgelser og jeg har virkelig ikke lyst til at tro, at nogen har ødelagt dækket med vilje. Men min Audi blev udsat for hærværk tre gange og min BMW fem gange,” siger Gustav til Ekstra Bladet og uddyber:

“Og der er da meget, der tyder på, at de går efter mine biler. Selvfølgelig kan jeg være kommet til at køre over et søm selv, men det virker bare utænkeligt," siger Gustav.

Gustav har haft kreditkortet fremme flere gange i år for at få udbedret skaderne på hans biler. Hele 30.000 kroner har hærværket kostet ham.Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?