Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Gustavs nye projekt!

16:49 - 04. aug 2016

Gustavs nye projekt! Gustav, bog, træning, sundhed

Gustav Salinas afslører at han udgiver en bog om træning og sundhed.

Reality-stjernen har på det seneste haft stor succes som personlig træner, og den erfaringen vil han nu bruge til skrive en bog om kost og træning.

”Nu kan jeg endelig offentliggøre noget meget stort i mit liv. For to år siden stod jeg op og besluttede mig for at lave om på mit liv. Jeg havde brug for følelsen af, at jeg gjorde en forskel for andre mennesker, da det inderst inde er det, jeg brænder for. Jeg har siden kæmpet for at opnå min drøm om at blive personlig træner og har taget diverse uddannelser, der skal til”, skriver Gustav på sin Facebook.

Det er en stolt Gustav der kan afsløre at han har underskrevet en kontrakt med Politikens Forlag om udgivelsen af en ny bog.

”I dag kan jeg med stolthed fortælle, at jeg har skrevet under på en kontrakt med Politikens Forlag om at skrive en bog om sundhed og træning, som udkommer til marts. Jeg er meget beæret over denne kæmpe mulighed, jeg har fået, og jeg glæder mig meget. Mit FitnessNu-projekt er ved at udvikle sig i en fantastisk retning, og jeg vil gerne takke alle jer, der har været med til at bakke mig op hele vejen".

Gustav har tidligere udgivet selvbiografien Gustav – Mit sande jeg, hvor han både fortæller om sin opvækst, og om livet som reality-stjerne.

”Det har taget et år at skrive bogen, og det har været utroligt hårdt. Men det har været nødvendigt for at komme videre og har været en rensning af min sjæl” sagde Gustav dengang til Her og Nu.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?