Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Gwen Stefani vil flygte fra sine børn!

10:07 - 26. nov 2014

Gwen Stefani vil flygte fra sine børn! gwen stefani, no doubt, musik

Gwen Stefani vil flygte fra sine børn! gwen stefani, no doubt, musik
Gwen Stefani i sin rolle som coach på 'The Voice'.

Småbørnslivet kan være en hektisk affære, og sangerinden Gwen Stefani overvejer nogle gange helt at stikke af fra familien.

Gwen Stefani, som er mor til tre børn, fortæller i et nyt interview, at hun til tider tænker på at forsvinde fra det hektiske familieliv.

Den 45-årige sangerinde, der i øjeblikket er coach på programmet 'The Voice', medvirkede for nylig i 'The Ellen DeGeneres Show', og hun havde i den anledning taget sine drenge, Kingston, Zuma og Apollo, med.

"De ville alle med herind. De gider ikke rigtigt tage med til 'The Voice', men de ville med til det her. De elsker dig. De er intelligente," fortalte Gwen blandt andet Ellen DeGeneres, som fandt børnene usædvanligt velopdragne. No Doubt-vokalisten afviste dog den forestilling.

"Det er så vildt derhjemme. Alle ved, at det er rent kaos fra klokken fire til klokken otte om morgenen. Det er et sindssygt tidspunkt i vores hjem," sagde Gwen Stefani, som i de mest hektiske stunder da også overvejer udveje.

"Den anden dag da vi kørte hjemad, tænkte jeg på at tage på motel. Hvis jeg bare kunne finde et, tage derhen og forsvinde. Forsvinde fra mit liv," jokede sangerinden og afsluttede i en mere positiv tone med reference til børnene:

"Men nej. De er fantastiske."

Se hele interviewet nedenfor.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?