Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Hård og skuffende weekend for Kevin Magnussen!

17:52 - 16. maj 2016

Hård og skuffende weekend for Kevin Magnussen! Kevin Magnussen, Formel 1, Renault, Jolyon Palmer

Hård og skuffende weekend for Kevin Magnussen! Kevin Magnussen, Formel 1, Renault, Jolyon Palmer
Den 18-årige Grand Prix vinder Max Verstappen

Weekendens grandprix var ikke det bedste for Kevin Magnussen, der både kolliderede med teamkammeraten Jolyon Palmer og fik strafpoint i sit Formel 1-licens.

Han formåede heller ikke just at imponere skribenterne på de forskellige sportsmagasiner, som uddeler karakterer til Formel 1-kørerne – flere steder er den danske racerkører nede at snuse i bunden af karakterskalaen.

Anerkendte autosport.com giver således Kevin Magnussen en middelkarakter på 5 ud af 10, mens de to Mercedes-kørere Lewis Hamilton og Nico Rosberg, som kolliderede i første runde i kampen om at ligge forrest, begge får 4. Teamkammeraten Jolyon Palmer får et 7-tal, mens grandprix-vinderen Max Verstappen selvfølgelig får 10 ud af 10.

Hos f1fanatic.co.uk er man dog ikke lige så gavmild, og på en skala fra 1 til 5 får Kevin Magnussen et 2-tal – igen et enkelt point bedre end Hamilton og Rosberg.

- Var tilfreds med at nå Q2, mens hans holdkammerat røg ud i første runde. Dårlig fart i begge biler på medium-dækkene tvang imidlertid Renault til at bruge de hårde – og det var de det eneste hold, der gjorde. Magnussen byttede sine til soft-dæk til sidst, og han havde allerede overhalet Nasr på sin sidste omgang, da han også forsøgte at komme forbi Palmer og ramte ham, som han senere blev straffet for, lyder begrundelsen fra f1fanatic.co.uk.

Kevin Magnussen kører igen i Monaco om 14 dage, men inden da skal der tirsdag og onsdag testes nye aerodynamiske løsninger på Circuit de Catalunya. Her skal en ny version af Renault-motoren også afprøves for første gang – efter sigende en motor med mellem 30 og 50 ’nye’ hestekræfter.

Nick Chester, som er ansvarlig for Renault-teamets chassis-afdeling, fortæller at man håber at kunne forbedre bilen med et helt sekund. Et realistisk håb, idet 2016-modellen ifølge Chester har været underudviklet indtil nu.

Se kollisionen mellem de to Mercedes-kørere her

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?