Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Hamilton afslører sit største idol!

16:07 - 06. dec 2014

Hamilton afslører sit største idol! F1, verdensmester, idol, Lewis Hamilton

Hamilton afslører sit største idol! F1, verdensmester, idol, Lewis Hamilton
Lewis Hamilton spottet på gaden en lørdag aften.

F1-verdensmesteren Lewis Hamilton tog fusen på alle, da han afslørerede sit største idol til en pressekonference. Idolet var aktiv i en helt anden sportsgenre, end man lige umiddelbart skulle tro. Sådan skriver Ekstra Bladet.

F1-verdensmesteren Lewis Hamilton gav baghjul, da han med 10 grandprix-sejre lå på toppen af podiet i de fleste af løbene.

Lewis Hamilton, som kører for Mercedes, har faktisk flere fælles træk med sit idol end man lige skulle tro. Begge sportsstjerner kvaser sine modstandere med kold luft, de er en smule aggressive når det virkelig gælder, og så forsvarer de sig selv med stor selvrespekt, når der lurer fare rundt om hjørnet.

Legenden som den succesfulde brite ser allermest op til, var i den helt anden ende af sportsverdenen, da han stadig var aktiv.

Lewis Hamilton afslørede under en pressekonference i forbindelse med FIA, det internationale motorsportsforbunds årlige prisuddeling, at hans største idol er bokseren Muhammed Ali. Det skriver thisisf1.com.

’Muhammed Ali har altid været min favorit,’ fortalte Lewis Hamilton, som samtidig fortalte, at han også er interesseret i en anden form for styrke og fart, end den der findes på banerne i Formel 1.

’Jeg har fortsat mulighed for at følge en masse sportsgrene. Jeg elsker at se MotoGP. Jeg holder af motorcykler,’ fortalte han.

Verdensmesteren ser frem til en pause

Personligt ser verdensmesteren frem til en tid, hvor der ikke konstant er fart over feltet. En utrolig lang sæson, hvor Hamilton har kørt mange tusinde kilometer i sin Mercedes, og har fløjet rundt i verdenen for at nå det ene løb efter det andet, er slut for i år, hvilket han glæder sig over.

’Det har været ligesom at befinde sig i en tornado, og jeg ser frem til pausen, der nu kommer, hvor jeg med sikkerhed vil benytte tiden til at feste,’ siger han.

Men der går dog ikke længe før, at verdensmesteren må på banen igen. Allerede i marts 2015 starter en ny sæson i Australien, der må Lewis Hamilton indlede sit forsvar i Melbourne med sin nye titel som F1-verdensmester.

Briten tror selv på, at den nye sæson vil blive fuldført med stor succes, selvom der ligger store udfordringer forude.

’Nico Rosberg vil komme tilbage stærkere end tidligere, og jeg har behov for at gøre det samme i bestræbelserne på at forblive foran ham,’ forklarer Hamilton og fortsætter:

’Daniel Ricciardo har gjort et fantastisk stykke arbejde, og det bliver interessant at se, hvad Fernando Alonso kan gøre i sin nye bil,’ sagde han.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?