Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Hamilton og Rosberg fik skæld ud!

12:49 - 17. dec 2014

Hamilton og Rosberg fik skæld ud! Hamilton, Rosberg, Mercedes, skæld ud

De to Formel 1-stjerner Lewis Hamilton og Nico Rosbergs iver efter at vinde Formel 1-verdensmesterskabet, havde nær endt med, at begge kørere blev smidt ud efter løbet i Belgien. Deres sammenstød fik cheferne til at skælde ud!

Det var de to holdkammerater Lewis Hamilton og Nico Rosberg, som opførte sig som to uopdragne børn, der med alle kneb prøvede at vinde over hinanden. Det resulterede i, at de var ved at ødelægge alt for dem selv, hinanden og ikke mindst holdet.

Og som to uopdragne børn, blev de også skældt ud af de voksne, cheferne, som var blevet rasende. Det skriver Ekstra Bladet.

De havde blot kørt to omgange af det Belgiske Grand Prix på Spa-banen, da Nico Rosberg og Lewis Hamilton kørte ind i hinanden. Et sammenstød, som sendte F1-verdensmesteren Lewis Hamilton ud af løbet, imens holdkammeraten Nico Rosberg, som på daværende tidspunkt førte i VM-stillingen, måtte lade sejren glide ud mellem sine fingre til Daniel Ricciardo, der kører for Red Bull.

Denne scene gjorde cheferne fra Mercedes godt rasende. Det afslører motorsportsmagasin Autosport, da de gennemgik sæsonen.

Ifølge motorsportsmagasinet blev begge kørere straffet med, at de ikke måtte snakke med andre fra holdet. De blev altså sat i skammekrogen!

’Søndag aften fik de fik begge to af vide, at de ikke måtte tale med hinanden eller med nogen som helst andre på holdet, indtil de blev kontaktet af Mercedes,’ skriver Autosport.

Imens de to kørere sad i skammekrogen, diskuterede man højt hos Mercedes, om hvordan man kunne løse problemerne mellem de to holdkammerater. På Mercedes’ hovedkontor i Brackley, diskuterede man i et møde på over to timer, hvordan man kunne få de to kørere til at slutte fred. Til sidst blev de enige om, at de nok ikke kunne finde en metode, men at det var vigtigt at se fremad.

’Vi har lige haft et møde om det, og han (Nico Rosberg) sagde mere eller mindre, at han gjorde det med vilje,’ sagde Lewis Hamilton, som var godt rystet, til blandt andre Autosport dengang.

’Han sagde, at han kunne have undgået det, men at han ikke ville. Han sagde: 'Jeg gjorde det for at understrege en pointe'. Og du behøver ikke stole på mig. Spørg Toto (Wolff, teamchefen) og Paddy (Lowe, teknisk chef), som heller ikke er tilfredse med ham,’ siger Hamilton.

’Nico følte, at han var nødt til at holde sin linje. Han var nødt til at trække en streg i sand. For Lewis var tydeligvis ikke ham, som var nødt til at tage hensyn til Nico,’ sagde Toto Wolff, som var noget mere mæglende efter mødet.

’Rosberg gav sig ikke. Han mente, det var Lewis, som skulle give han plads, og den fik han ikke. Så de blev enige om at være uenige i en meget ophedet diskussion blandt os selv, men det var ikke en påkørsel, der var med villje. Det er noget vrøvl,’ understregede Toto Wolff, som også gjorde klart, at det handler om at køre ræs og ikke om at ligne og opføre sig som idioter.

Derudover skriver Autosport, at begge kørere fik at vide, at hvis de nogen sinde laver samme nummer igen, så ville de blive fyret!

’Vi kom ud af det som et super stærkt hold. Vi kom ud, og vi sagde: Ingen kører skal nogensinde ødelægge det hold. Vi er et hold,’ forklarer Toto Wolff og fortsætter:

’Vi fortalte dem, at de ikke kunne gøre sådan, fordi der var dele på bilen, som skulle bruges til Monza og til Singapore (de efterfølgende løb, red.). Folk havde arbejdet hele natten. Folk havde ikke set deres familier, og de smed det hele væk på anden omgang.’

Det endte alligevel med, at Mercedes fik domineret hele F1-sæsonen. Nico Rosberg fik 2. pladsen mens holdkammeraten Lewis Hamilton løb afsted med sejren og verdensmesterskabet.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?