Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Hamilton skifter til McLaren !

15:00 - 08. okt 2014

Hamilton skifter til McLaren !  magnussen, mclaren, hamilton, f1,

Hamilton skifter til McLaren !  magnussen, mclaren, hamilton, f1,
Kevin får feltets hurtigste makker .. !


Ifølge F1Today skifter britten Lewis Hamilton fra Mercedes tilbage til McLaren allerede efter denne sæson! Hamilton er træt af skænderierne med holdkammeraten Nico Rosberg og glæder sig til at ‘vende hjem’ til sit eget hold igen.

 
Lewis Hamilton, som ligger nr. 1 til at vinde VM-titlen, har skrevet under på at flytte tilbage til sit gamle hold McLaren allerede i næste sæson.

Hamilton har før kørt for McLaren fra 2007-2012, hvor han vandt VM-titlen i 2008.
Det siges, at der har været uroligheder imellem Hamilton og holdkammeraten Nico Rosberg, der ligger som nr. 2, og det er på baggrund af dette at den engelske racerkører ønske at skifte tilbage til sit gamle team.

Hamilton gør opmærksom på, at kun en af dem kan vinde, og derfor ønsker han at flytte tilbage til sit gamle team.Især minderne fra Belgium, hvor Rosberg gav Hamilton en punktering, har været en episode som hjalp Hamilton med at træffe sin beslutning om ikke at blive på holdet. Og endnu mere har skænderierne om hvorvidt punkteringen var med vilje eller ej, gjort de to holdkammerater endnu mere fjendtlige.

Lewis Hamilton har i øjeblikket 10 point mere end Nico Rosberg.

Formel 1-hjemmesiden udtrykker, at Hamilton ikke ønsker flere stridigheder og dermed ikke ønsker at være en del af Mercerdes-holdet længere. Det siges, at Hamilton allerede har skrevet under på McLaren-kontrakten for tre uger siden i Woking, London, og at det blev gjort med et smil på læben.
‘Lewis var i Woking for tre uger siden. Han ankom med helikopter, havde en samtale på to timer med ledelsen og tog så af sted igen med et stort smil på læberne. Han skrev under, det kan jeg forsikre om. Han har ikke fået støbt et sæde endnu, men det vil ske i den nærmeste fremtid,’ - skriver F1today

 

Det store spørgsmål er så hvem må forlade McLaren?


Der har længe været usikkerhed omkring, hvem der skulle køre for McLaren i fremtiden. Jenson Button eller danske Kevin Magnussen der stadig er på kontrakt hos McLaren.
Rygterne sagde at Fernando Alonso vil flytte til McLaren, men nu, ser det ud til at han er blevet overhalet af Lewis Hamilton.

Der er derudover stadig usikkerhed om det er Jenson Button eller Kevin Magnussen som skal fortsætte hos McLaren, og hjemmesiden fortæller heller ikke, hvilke af de to racerkørere der bliver smidt ud når Hamilton rykker ind.

Det ser dog heldigvis ud til at teamet har bestemt at beholde Kevin Magnussen til næste sæson og give slip på Jenson Button i stedet. Det siges at britten er blevet tilbudt et sæde hos Porche i World Endurance Championship (WEC) i næste sæson.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?