Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Han tager sejren i 'Vild med dans'!

16:31 - 28. nov 2014

Han tager sejren i 'Vild med dans'!  vild med dans, tv 2, silas holst, claudia rex

Spørger man bookmakerne, så er vinderen af 'Vild med dans' praktisk talt allerede fundet inden aftenens finale.

'Vild med dans'-finalen sendes på TV 2 i aften, og ifølge landets bookmakere er der næsten ingen tvivl om, at Silas Holst og vejrpigen Sara Maria Franch-Mærkedahl løber med sejren.

Det skriver SE og HØR.

Den sure andenplads må Claudia Rex og skuespilleren Johannes Nymark derfor tage sig af.

Smider man penge på parrene, giver Danske Spil således henholdsvis 1,45 og 2,60 gange pengene igen for en sejr, men selvom spilfirmaerne er ret så sikre i deres sag, så er der stadigvæk plads til overraskelser.

"Silas og Sara Maria har været vores favoritter gennem hele showet, men de har været større, end de er i dag. Claudia og Johannes har halet godt ind. Både fordi de er gode til at danse, men de har også en god appeal ude i befolkningen," fortæller den oddsansvarlige hos Danske Spil, Peter Emmike Rasmussen.

Netop dét appeal kommer ifølge Per Marxen, der er pressechef hos Unibet, til at spille en afgørende rolle.

"Tidligere fokuserede man på hvem stjernerne, der deltog, var, men nu er danserne selv blevet stjerner, og Silas og Claudia er to af de mest populære dansere. Finalen er derfor mere en konkurrence mellem, hvem folk bedst kan lide af de to, end mellem Sara Maria og Johannes," siger han.

Danske Spil er helt enige i den vurdering.

"Det er en popularitetskonkurrence mere end en dansekonkurrence. Hånden på hjertet, så er det lige før, at de professionelle dansere er mere kendte end nydanserne. Og hvis Sara Maria havde stået med en anden partner end Silas, havde vi troet på Johannes og Claudia," forklarer Peter Emmike Rasmussen.

Trods nogen skråsikkerhed hos bookmakerne, så bliver det endelige vinderpar traditionen tro først kåret i aften. Du kan se med, når finalen løber over skærmen klokken 20.00 på TV 2.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?