Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Hans Pilgaards kæreste fik en abort!

11:08 - 08. okt 2016

Hans Pilgaards kæreste fik en abort! Hans Pilgaard, abort

Hans Pilgaards kæreste fik en abort! Hans Pilgaard, abort
Hans Pilgaard fortæller i sin biografi at han kunne været blevet far som ganske ung.

Hans Pilgaard afslører i sin nye selvbiografi at han kunne været blevet far som ganske ung.

Hans Pilgaard vidste godt inderst inde, at han var tiltrukket af mænd. Alligevel forsøgte TV-værten i mange år at fortrænge og undertrykke sin sande identitet – og han dannede derfor par med flere kvinder i sine ungdomsår, skriver Se og Hør.

Hans Pilgaard fortæller i sin selvbiografi Støj og fortielser, at han endte med at gøre en kæreste der hed Henriette gravid.

”Hun tog en graviditetstest. Dengang skulle man aflevere den på apoteket, så kunne man få svaret en halv eller en hel time efter. Vi gik rundt i Allerød, mens vi ventede, nervøse og tavse, og så tog Henriette hjem, mens jeg gik på apoteket. Hun turde ikke gå med. Jeg glemmer aldrig, da apotekerassistenten kom ud fra baglokalet og rakte mig en kuvert. 'Ja, men tillykke. Du skal være far’”, skriver Hans Pilgaard i sin nye bog og tilføjer:

”Jeg havde ofte forestillet mig, hvordan det ville være at blive far. Jeg drømte om at få en lille pige engang, en lille prinsesse, eller en søn, jeg kunne være den stolte far til, og jeg har ofte tænkt, at den dag, da jeg fik at vide, at jeg skulle være far, ville blive den vildeste og største dag i mit liv. Jeg glemmer heller aldrig den dag, men jeg jublede ikke”.

Tidspunktet kunne ikke have været meget værre. En 21-årig Hans Pilgaard var godt i gang med at komme ind på Journalisthøjskolen i Aarhus og Henriette var på vej til USA

De to valgte derfor at Henriette skulle have en abort.

”Jeg tog med hende på hospitalet, da hun fik aborten, og vi fortalte ikke om det til nogen. Selv talte vi også kun lidt om det”, skriver Hans Pilgaard i sin bog.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?