Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Har brugt 380.000 kr. på at ligne Ken!

17:45 - 09. okt 2016

Har brugt 380.000 kr. på at ligne Ken! Svensker, Ken, barbiedukke

Har brugt 380.000 kr. på at ligne Ken! Svensker, Ken, barbiedukke
Silver Robin vil gerne ligne barbiedukken Ken.

Svenske Silver Robin har brugt 380.000 kr. på at komme til at ligne barbiedukken Ken.

I løbet af de sidste to år har han således fået fillers i sine læber hver tredje måned, han har fået botox-indsprøjtninger i panderynkerne, han har fået bleget sin tænder – og i sommers fik han fyldt silikone i kinderne. I alt har han indtil videre brugt en halv million svenske kroner, svarende til 380.000 danske kroner skriver Se og Hør.

”Jeg ville ønske, at jeg ikke havde lagt så hårdt ud, men jeg troede ikke, at jeg kunne blive afhængig. Jeg har også altid sagt til mig selv, at jeg ikke ville lægge mig under kniven, men det gik i vasken, da jeg fik lavet mine kinder”, fortæller svenske Silver Robin til det svenske medie Nyheter24.

Silver Robin begyndte sin forvandling, da han var 18 år efter en lang periode med dårligt selvværd og dårlig selvtillid.

Som 16-årig sprang han ud som homoseksuel og den nyhed kunne mange af hans venner ikke acceptere.

”Jeg fik at vide, at jeg var en 'fucking frastødende bøsserøv'. Jeg blev aldrig udsat for fysiske overgreb, men folk sagde hele tiden, at jeg var tyk og grim, og til sidst troede jeg på det, de sagde, og kunne ikke slå det ud af hovedet. Det var der, at jeg fik lyst til at ændre mig selv”, fortæller han til det svenske medie Nyheter24 og tilføjer, at han i dag har det rigtig godt.

”Jeg har det så dejligt. Jeg føler mig rigtig glad og heldig. Jeg føler mig på en måde frisk” siger Silver Robin.Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?