Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Harm stjerne: De stjal min brystmælk!

14:43 - 11. apr 2015

Harm stjerne: De stjal min brystmælk! alyssa milano, heksene fra warren manor

Harm stjerne: De stjal min brystmælk! alyssa milano, heksene fra warren manor
Alyssa Milano håber, lufthavnsreglerne bliver ændret.

Alyssa Milano er slet ikke tilfreds, efter hendes nypumpede brystmælk blev konfiskeret i Heathrow lufthavn.

Alyssa Milano raser over den behandling, hun forleden fik i Heathrow lufthavn, hvor sikkerhedskontrollen konfiskerede flere af hendes beholdere med brystmælk.

Det skriver Ekstra Bladet.

Episoden skete torsdag, og siden da har skuespillerindens Twitter-følgere af flere omgange lagt øre til hendes frustrationer.

"Heathrow lufthavn har lige taget min udpumpede brystmælk fra mig. 300 milliliter. Ikke i orden," lød det først fra 42-årige Milano, som blandt andet er kendt fra serien 'Heksene fra Warren Manor'.

"De sagde, de ville lade have ladet mig beholde mælken, hvis jeg havde haft babyen med mig. Hvorfor skulle jeg pumpe mælk ud, hvis jeg allerede havde babyen med mig?!" skriver den utilfredse skuespiller videre.

Og selvom Alyssa Milano i et af sine tweets forklarer, at hun godt ved, at der findes vigtigere emner end hendes brystmælk, så er hun alligevel glad for, at hun kan være med til at starte en diskussion omkring emnet.

"Hver eneste milliliter mælk, jeg er i stand til at producere til mit barn, er et mirakel. At se den mælk blive smidt i skraldespanden, uden man tager hensyn til mig og mit barn, var hjerteskærende," skriver hun.

I USA er der mere lempelige regler end i Europa, da sikkerhedskontrollen i lufthavne gør en undtagelse, når det drejer sig om brystmælk.



Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?