Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Heicks mand fortæller om ulykken!

09:47 - 21. mar 2015

Heicks mand fortæller om ulykken! jesper vollmer, annette heick

Heicks mand fortæller om ulykken! jesper vollmer, annette heick
Jesper Vollmer mødte op ved premieren på 'My Fair Lady', hvor Annette Heick har hovedrollen.

I januar brækkede han nakken under en ferie i Thailand, men fredag mødte Jesper Vollmer op til konens premiereforestilling på Aarhus Teater — gående, vel at mærke.

Den 21. januar brækkede Jesper Vollmer nakken i en badeulykke under en familieferie til Thailand.

Siden da har dagligdagen været karakteriseret af en hård omgang genoptræning, men nu begynder resultaterne at vise sig.

I aftes kunne Annette Heicks mand således fejre sit hastige fremskridt, da han gående mødte op på Aarhus Teater til premieren på forestillingen 'My Fair Lady', som hustruen spiller hovedrollen i.

Det skriver Ekstra Bladet.

"Det er debuten på benene. Jeg fik lov at låne en stok i Hornbæk (genoptræningscenter, red.), da de ikke mente, det var nødvendigt, at jeg kom kørende hertil i kørestol," lød det fra en tydeligt stolt Jesper Vollmer, hvis genoptræning da også forløber planmæssigt.

"Det går godt med det. Det går fremad - dog noget lidt langsommere end andet. Men det går rigtig fint. Jeg træner fem gange om dagen deroppe. Vi prøver at få mig til at gå ordentligt og få min hånd i gang. Min højre side har været hårdt ramt, så den arbejder vi meget med," forklarede Kongehusets køkkenchef.

Hvorvidt Jesper Vollmer på et tidspunkt genvinder total førlighed, er dog endnu uvist.

"Det er der ikke nogen, der ved. Ingen kan sige, hvor det ender, og der er ingen, der kan sætte tid på, hvornår og om jeg bliver 100 procent igen. Det er gået hurtigere end forventet, og jeg går efter at blive 100 procent rask. Terapeuterne synes, det går stærkt, og de taler om rekord-agtige tendenser," fortæller han.

Ulykken i Thailand skete, da en stor bølge slog Jesper Vollmer omkuld, hvorved han ramte hovedet mod havbunden og brækkede nakken.

"Jeg var rigtig bange. Da det sker, bliver jeg lammet i kroppen og kan ikke bruge andet end mine arme, mens jeg ligger med hovedet nede i vandet. De tyve sekunder der gik, inden folk, der havde set mig, kom og fik fat i mig, der troede jeg, jeg var færdig. Jeg anede ikke, hvad der var sket, men jeg kunne bare mærke, den var helt gal," forklarer han og fortsætter:

"Jeg hopper ind i en stor bølge, som jeg fejlvurderer, og den tager mig så uheldigt, så jeg lander ned med nakken på sandbunden og brækker den. Jeg kunne mærke det, og jeg kunne høre lyden. Det høje knæk."

Efter ulykken var Jesper indlagt på et hospital i Thailand, og senere blev han flyttet til Riget her i Danmark.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?